Čokoľvek robíte, s Instinct 2X Solar to máte pod kontrolou. Unikátne a výrazné, dosť odolné, aby to s vami zvládali a dosť štýlové, aby vás doplnili.

Najväčší z rodiny Instinct má púzdro s veľkosťou 50 mm a kryštáľovo jasný 1,1″ vysokokontrastný displej so skvelou čitateľnosťou. AK trávite aspoň 3 hodiny denne na priamom slnku (50,000 lux) solárne dobíjanie vám doplní batériu na neobmedzenú dobu v režime smart hodiniek. Keď slnko zapadne oceníte vstavané LED svietidlo. Už čoskoro tu na www.garmin.sk za cenu 449,99 €.

Robiť môžete množstvo aktivít s predinštalovanými profilmi pre beh, cyklistiku, plávanie, silový tréning… Potrebujete niečo špeciálne, niečo čo je pre vás ? Tak hľadajte na Connect IQ Store Spoľahnite sa na vysoko presný multi-band GNSS chipset, ktorý poskytne presnú polohu aj v naozaj sťažených podmienkach.

Zostávajte stále v spojení so smart notifikáciami na vašom zápästí a keď potrebujete platiť, nemusíte zase nič hľadať. Bezkontaktné platby Gamin Pay sú bezpečné a stále poruke…teda vlastne NA RUKE.

Rozumejte svojmu telu lepšie s celodenným sledovaním zdravia. Úroveň energie, stresu, spánok, Pulse Ox tep a ďalšie.

Verzie s označením Tactical Edition sú doplnené o taktické funkcie ako kompatibilita s noktovízorom, projekcia trasových bodov, balistický kalkulátor a duálny formát GPS pozície. Stealth režim vám umožní „ponoriť sa do tmy“ keď vypne akúkoľvek komunikáciu a zdieľanie údajov. Už čoskoro na www.garmin.sk za cenu 499,99€.

NOVÉ Vstavané LED svietidlo vám pomôže v situáciách v tme s rôznou intenzitou svietenia a stroboskopom, ktorý sa prispôsobí vášmu tempu pri behu. Plus červené bezpečnostné svetlo.

NOVÉ MULTI-BANG GNSS – zvýšená presnosť aj v náročných podmienkach s viac-frekvenčným príjmom satelitných signálov.

NOVÉ Stav HRV sleduje variabilitu srdcového tepu (VST) počas vášho spánku pre širší obraz o vašom celkovom zdravotnom stave.

NOVÉ Ranný report vás privíta do nového dňa s predpoveďou počasia, súhrnnými informáciami o vašom spánku, stavom vašej VST a odporučením tréningu na dnes.

NOVÉ Beh cez prekážkovú dráhu zaznamenávajte svoju aktivitu- split pre každú prekážku a jednotlivé behy medzi prekážkami.

SOLÁRNA AUTONÓMIA – sklíčko Power Glasspredlžuje  využiteľnosť ešte viac, získava až 50% viac energie zo slnka ako Instinct 2 Solar. Dokáže otvoriť potenciál pre neobmedzenú dobu používania v režime smart hodiniek.

Technické parametre

  • rozmery: 50x 50 x 14,5 mm
  • sklíčko: Power Glass
  • materiál tela: polymer vystužený vláknami
  • displej: 1,1″x1,1″ (28 x 28 mm), 176 x 176 pixel, transreflektívny monochromatický MIP
  • hmotnosť: 67 g
  • vodeodolnosť: 10 ATM
  • bezdrôtové technológie: BLUETOOTH, ANT+
  • chipset: muti-band GNSS
  • výdrž batérie: smartwatch režim-  40 dní/neobmedzene Solar, GPS – až 60 hodín/145 hodín Solar, všetky satelitné systémy – 45 hodín/65 Solar, všetky satelitné systémy +multi-band – 27hodín/36 hodín Solar

Zahlasuj v našej ankete o behu a zapoj sa do Garmin prieskumu v rámci Slovenska.

Aký si bežec? 

Prosím, vyber jednu odpoveď, ktorá ťa najlepšie charakterizuje: 

Používaš smart športové hodinky Garmin?

Ako to vidíš ty?

Prosím, označ najviac 3 odpovede: