Trendové a neočakávané, také sú Lily 2. S pohybom vašej ruky sa na štýlovom vzore rozžiari jasný dotykový displej. Po spárovaní s vaším telefónom zostávate stále v spojení s upozorneniami na hovory, správy, emaily, či všetkom, na čom vám záleží. Lily 2 vám dokonca informuje o vašom tele sledovaním spánku, krokov, srdcového tepu, úrovne zostávajúcej energie či ženského zdravia. Výdrž batérie až 5 dní pre cool štýl deň za dňom.

Obe prevedenia budú dostupné už čoskoro na webe garmin.sk vo verzii Lily 2 so silikónovým remienkom za 279,90€ a vo verzii Lily 2 Classic s koženým remienkom za 349,99 €.

NOVÉ Štýlový dizajn. Malé smart hodinky s kovovým púzdrom, vzorovaným sklíčkom a širokým výberom ľahko vymeniteľných remienkov.

NOVÉ Spánkové skóre Po zobudení získate sóre kvality vášho spánku s prehľadom a radami ako ho zlepšiť. Sledujte rôzne fázy, tep, či saturáciu kyslíka s Pulse Ox.

NOVÉ Bezkontaktné platby GARMIN PAY™ jednoduché platby s vybratými bankami/kartmi (len modely Classic) viac na pay.garmin.sk

NOVÉ Tanečné športové aplikácie zaznamenáva rôzne štýly tanca vrátane Zumba® , Afrobeat, Bollywood, EDM, hip-hop a iné.

NOVÉ Gen 4 pulzomer presnejší pulzomer, ktorý okrem iného dokáže lepšie sledovať tvoje cvičenia, či saturáciu kyslíka.

NOVÉ Upozornenie na pohyb dostávajte upozornenia na to, že sa máte hýbať s celou škálou možností.

BODY BATTERY™ – úrovne vašej energie počas dňa vám naznačia kedy ste pripravený na výkon a kedy treba “dobiť batérie” a odpočívať, dopriať si spánok.

Sledovanie zdravia a športové apky Lily 2 ráta kroky, spálené kalorie, minúty intenzívnej aktivity a iné. Zapnite niektorú z predimnštalovaných aplikáci na kardio, Jóga, tamečné fitness, či silový tréning.

Smart notifikácie – upozornenia na prichádzajúce hovory, správy, kalendár a iné z vášho spárovaného iPhone® alebo Android smartfónu.

Zdieľané GPS pripojte svoj kompatibilný telefón, aby ste zaznamenali vaše prechádzky, jazdy či behy vonku.

Technické parametre:

Rozmery: 35.4 x 35,4 x 10.1 mm

Displej: TFT LCD 240 x 201 px (25,4 mm x 21,3 mm)

Hmotnosť : Silikón 24,4 g, Koža 21,4 g

Výdrž batérie: až 5 dní

Vodeodolnosť: 5 ATM

 

Zahlasuj v našej ankete o behu a zapoj sa do Garmin prieskumu v rámci Slovenska.

Aký si bežec? 

Prosím, vyber jednu odpoveď, ktorá ťa najlepšie charakterizuje: 

Používaš smart športové hodinky Garmin?

Ako to vidíš ty?

Prosím, označ najviac 3 odpovede: