Daj sa do toho – zapíš sa na preteky a trénuj brilantne s novým Forerunner 165 GPS bežeckými hodinkami. Tempo, vzdialenosť, tep a celé tvoje z lepšenie na žiarivom AMOLED dotykovom displeji. Adaptívne tréningové plány Garmin Coach ťa povedú tým správnym smerom. Hneď po prebudení dostaneš ranný report o tom aký bol tvoj spánok, ako prebehlo tvoje zotavenie a čo ťa čaká počas dňa. Hodnota Tréningový Efekt ti napovie, aký mal každý tréning vplyv a čo z neho získavaš. Čas zotavenia ti povie koľko treba odpočívať medzi jednotlivými behmi. Spáruj si Forerunner 165 so svojim smartfónom pre smart notifikácie a iné. Obraz o tvojom zdraví bude kompletnejší aj vďaka 11 dní výdrže batérie. Dostupné už čoskoro tu na garmin.sk za MOC  279,99 € a modely MUSIC za MOC 329,99 €.

NOVÉ AMOLED dotykový displej – všetko v jasnom obraze na dotykovom displej aj s tredičným 5-tlačidlový ovládaním.

NOVÉ Vynovený dizajn – štíhle, ľahké s veľkosťou púzdra 43 mm a dvojfarebný remienok.

NOVÉ Tréningový efekt – s funkciou Tréningový efekt uvídíš ako vplýva každý tréning na tvoju kondíciu a čo je hlavná výhoda, ktorú si nim získal.

NOVÉ: Ranný Report  – poskytne prehľad o vašom spánku, zotavení, úlohách vo vašom kalendári, stave HRV a iné.  To aké informácie sa vám po prebudení objavia si viete nastaviť;

NOVÉ Bezkontaktné platby Garmin Pay – peniaze aj kreditky môžete nechať doma. Bezpečný spôsob ako zaplatiť  priamo zo zápästia (viac na pay.garmin.sk)

NOVÉ Dráhy – vytvárajte a najdite dráhy v Garmin Connect, alebo v apkách tretích strán. Potom ich jednoducho odošlite priamo do vašich hodiniek.

NOVÉ  Hudba všade s vami – sťahujte piesne alebo celé pllaylisty zo Spotify, Deezer, Amazon Music pre počúvanie bez telefonu, len s pripojenými bezdrôtovými slúchadlami (len modely MUSIC).

NOVÉ Sledovanie zdriemnutí -zdriemnutia, a to aký úžitok ste z nich mali, ideálne časy keda a ako dlho si zdriemnuť.

NOVÉ Spánkové skóre – pre lepšie chápanie ako sa vaše telo zotavuje počas spánku, vrátane jednotlivých fáz a rád ako zlepšiť svoj spánok. Skóre spánku

NOVÉ Stav HRV – získaj hlbšie chápanie celkového stavu organizmu-zdrava, tréningu a zotavenia s variabilitou pulzu.

VYLEPŠENÉ Čas zotavenia – zisti koľko času treba odpočívať do ďalšieho výkonu „naplno“ na základe tvojho predošlého tréningu, každodenného života a záťaže na tvoje telo.

VYLEPŠENÉ Adaptívne tréningové plány a denné odporúčania – dosiahni svoje ciele s perzonalizovanými dennými odporúčaniami tréningov , ktoré sa adaptujú na základe tvojho výkonu a zotavenia. Použi tréningové plány Garmin Coach a adaptívne plány na špecifické preteky.

Technické parametre:

Rozmery: 43 x 43 x 11.6 mm

Hmotnosť: 39 g

Displej : Dotykový AMOLED, 1,2″, 390×390, chemicky tvrdené sklíčko

Pamäť: 4 GB

Vodeoodolnosť : 5 ATM

Batéria: nabíjatelná výdrž 11 dn9 v režime smart hodiniek/19 hodín v režime GPS.

Zahlasuj v našej ankete o behu a zapoj sa do Garmin prieskumu v rámci Slovenska.

Aký si bežec? 

Prosím, vyber jednu odpoveď, ktorá ťa najlepšie charakterizuje: 

Používaš smart športové hodinky Garmin?

Ako to vidíš ty?

Prosím, označ najviac 3 odpovede: