S Enduro 2 môžete bežať až na koniec sveta. So solárnym dobíjaním získate až 150 hodín GPS aktivít pre ultra beh v najťažších podmienkach. Technológia SatIQdynamicky prispôsobuje GPS nastavenie, aby maximalizovala výdrž batérie bez toho, aby to ovplyvnilo presnosť záznamu. Odolný a ľahký dizajn so zafírovým sklíčkom a titánom vám umožňuje zájsť ešte ďalej. Ľahký remienok UltraFit drží hodinky bezpečne a pohodlne na mieste počas všetkých aktivít. Pridané topografické mapy a mnoho iných funkcií.

Garmin Enduro 2

VYLEPŠENÉ Batéria so solárnym dobíjaním : až 46 dní v režime smart hodiniek pre neprerušený obraz vášho zdravotného stavu, až 150 hodín v GPS režime pre vaše tréningy a preteky.

NOVÉ Dotykový displej tradičné ovládanie tlačidlami je doplnené o dotykové ovládanie, ktoré oceníte pri niektorých funkciách.

NOVÉ Tempo na základe stúpania prispôsobenie tempa rôznym sklonom terénu, aby ste napredovali podľa plánu.

NOVÉ Vizuálny Race Prediktor : Predpokladané časy vašich výkonov na grafe s časovým vývojom. Údaje sú vypočítané na základe vašej tréningovej histórie a stave celkovej kondície.

NOVÉ Automatický časovač odpočinku : Automaticky sleduje čas strávený na občerstvovacích staniciach a kontrolných bodoch, už nemusíte myslieť na stlačenie tlačidla „pause“ .

NOVÉ Pripravenosť na tréning : Funkcia, ktorá vám dáva prehľad o tom, koľko môžete získať z nadchádzajúceho tréningu, aby ste vždy vedeli koľko zabrať. 

NOVÉ Stav HRV : Sleduje variabilitu vášho tepu počas spánku pre lepší náhľad vášho zdravotného stavu a zotavenia.

NOVÉ Výkon(power) pri behu : Kontinuálne meranie vášho výkonu vo wattoch, ktorý aplikujete na bežecký podklad ( pri použití Running Dynamics Pod, alebo HRM-Pro™ )

NOVÉ REAL TIME STAMINA : Nástroj na rozdelenie záťaže pre hraničné výkony, podrobnejší popis TU 

NOVÉ Super-jasná LED lampa: Užitočná pomôcka v podmienkach s nízkou viditeľnosťou ( 2x jasnejšia ako na fēnix® 7X ) rýchly prístup k stabilnému zdroju bieleho alebo červeného svetla.

NOVÉ Multi-band GNSS s technológiou SATIQ™ : Stará sa o najvyššiu presnosť v akomkoľvek prostredí s predĺžením výdrže batérie.

NOVÉ Mapový nástroj NEXTFORK™ : Vzdialenosť ku ďalšej križovatke na chodníku pre lepšiu orientáciu v teréne.

NOVÉ Pred vami  : Rýchly prehľad o vybratých POI a kontrolných bodoch, sumáre výkonnostných metrík, časy, prevýšenia a vzdialenosti k nadchádzajúcim bodom.

NOVÉ Lyžiarske mapy SKIVIEW™ : Lyžiarske svahy vo viac ako 2 000 centrách na celom svete ( s názvami a obtiažnosťou trasy)

NOVÉ Multi kontinentové TOPO mapy : Predinštalovaná Topo mapa s trasami. Vďaka Wi-Fi® môžete jednoducho nahrávať a aktualizovať mapy bez nutnosti použitia počítača.

NOVÉ Snímka zdravotného stavu : Záznam stavu vášho organizmu v čase, pomocou 2-minútového merania kľúčových štatistík, variability tepu, Pulse Ox, dýchania, stresu. Vygenerovaný report si môžete pozrieť aj v aplikácii Garmin Connect™ na vašom smartfóne.

NOVÉ Hudba : Vaša hudba vrátane offline playlistov streamingových apiek Spotify, Deezer, a Amazon Muzic (môžu vyžadovať prémiový účet) cez bezdrôtové slúchadlá (nie sú súčasťou) priamo z vašich hodiniek.

NOVÉ HIIT tréningy : Táto športová apka je stvorená pre vaše High Intenzity Interval Trainning vrátane AMRAP, EMON, Tabata alebo vlastných systémov. Nastavte počet kôl, dĺžku cvičenia /odpočinku a iné.

Nová generácia Enduro 2 je už dostupná na garmin.sk v prevedení Enduro™ 2 Carbon gray DLC titanium za 1 099,99 € . 

Technické parametre:
  • rozmery: 51x51x15,6 mm
  • hmotnosť: 70 g ( 64 g samotné telo)
  • sklíčko: Power Sapphire™
  • materiál lunety a zadného krytu: Titán
  • materál tela hodiniek: vláknami vystužený polymér
  • displej: transreflektívny memory-in-pixel 35,56 mm(priemer) 280×280 pixel
  • náramky (v balení): UltraFit (26 mm) nylon,  QuickFit® 26 silicone
  • batéria -Lithium-ion
  • vodeodolnosť: 10ATM/100 meters
  • bezdrôtové technológie: BLUETOOTH®, ANT+® a Wi-Fi®

Výdrž batérie:

  • režim smarthodiniek až 34 dní (46 dní so solar*)
  • režim GPS až 110 hodín (150 hodín so solar**)
  • expedičné GPS až 77 dní ( 172 dní so solar*)

* predpokladá celodenné používanie a minimálne 3 hodiny na slnku 50 000 luxov

** predpokladá kontinuálne požívanie počas celej doby na slnku 50 000 lux

 

Zahlasuj v našej ankete o behu a zapoj sa do Garmin prieskumu v rámci Slovenska.

Aký si bežec? 

Prosím, vyber jednu odpoveď, ktorá ťa najlepšie charakterizuje: 

Používaš smart športové hodinky Garmin?

Ako to vidíš ty?

Prosím, označ najviac 3 odpovede: