Forerunner 920 XT je skvelý „chlapík pre všetko“. Multišportové GPS hodinky sú najlepším priateľom nielen triatlonistu. Majú funkcie bežeckej dynamiky, cyklistickú, ale aj plaveckú metriku. Výdrž batérie je tiež výborná, takže si ich obľúbia športovci každého druhu. Tu vám chceme ukázať „skryté“ funkcie, o ktorých ste možnože nevedeli a uľahčia Vám používanie Vášho Forerunnera 920 XT.

  1. Uzamknutie zariadenia.

Iste sa Vám niekedy stalo, že ste počas aktivity omylom stlačili tlačidlo a aktivita sa „pauzla“…nepríjemné 🙁 Aby sa Vám to už viacej nestávalo, tak si zariadenie môžete uzamknuť. Stlačte a držte tlačidlo MODE pokiaľ sa neobjaví menu s voľbami akcie. Vyberte „Uzamknuť Zariadenie“. Keď chcete zariadenie odomknúť, stlačte a podržte tlačidlo „MODE“ až kým ya vám nezobrazí oznámenie „zariadenie odomknuté“

2. Funkcia metronóm

Vedieť držať správny rytmus je dôležité v každom aspekte života. Pomáha to vytvorenia zvyku pre telo. Použitie metronómu Vám uľahčí  udržiavať zvolenú kadenciu pri behu, či počet záberov na minútu. Funkciu si najskôr musíte povoliť v menu „Nastavenia Aktivity“ Keď je funkcia metronom povolená a vy máte zobrazenú príslušnú datovú stránku vo vašej aplikácií „Beh“, stlačte a podržte tlačidlo „menu“ pokiaľ sa vám neobjaví menu s voľbami akcie. Tu môžete metronóm stíšiť, nastaviť počet úderov za minútu, frekvienciu upozornení, či spôsob upozornenia (pípnutie/vybrácia). Toto môžete vykopnať bez ohľadu na to, či práve máte alebo nemáte spustenú aktivitu.

3. Skratka k nastaveniu dĺžky bazéna

Ak sa vám často stáva, že plávate v inom bazéne, tak si môžete rýchlo zmeniť dĺžku bazéna v dvoch krokoch. Ak ste na ktorejkoľvek stránke s údajmi aplikácie „Plávanie v bazéne“ stlačte a podržte tlačidl „Menu“ pokiaľ sa vám neobjaví menu s voľbami akcie. V menu si vyberte požadovanú dĺžku bazéna.

Zahlasuj v našej ankete o behu a zapoj sa do Garmin prieskumu v rámci Slovenska.

Aký si bežec? 

Prosím, vyber jednu odpoveď, ktorá ťa najlepšie charakterizuje: 

Používaš smart športové hodinky Garmin?

Ako to vidíš ty?

Prosím, označ najviac 3 odpovede: