Je dobré, keď vám niekto stráži chrbát. Varia eRTL615 je cykloradar pre eBike a je to náš prvý radar bez batérie. Pripája sa priamo na kompatibilný eBike. Zachytáva vozidlá, ktoré sa ku vám približujú zozadu a vizuálne alebo zvukovo vás na ne upozorní na displeji kompatibilných Garmin hodiniek, cyklopočítača, ale aj smartfóne s nainštalovanou apkou VariaTM. Tento radar je súčasne veľmi jasné zadné svetlo, ktoré vás robí dostatočne viditeľným pre motoristov. Keďže ho nemusíte nabíjať, je to o jednu vec menej, na ktorú treba myslieť. Dostupná bude už čoskoro TU na webe Garmin.sk za 299,99 €.

Varia_eRTL615

Spárujte radar Varia s apkou a budete jazdiť akoby ste mali oči aj zozadu na prilbe. Prichádza auto… farebné upozornenie na displeji. Aby ste sa na telefón nemuseli stále pozerať dostanete aj vibračné a zvukové upozornenie. Radar vám dáva prehľad aj o viacerých vozidlách naraz, ktoré sa približujú zo vzdialenosti 140 metrov. Apku môžete používať bez, alebo s ďalším kompatibilným zobrazovacím zariadením.

Varia App

Silné zadné svetlo 

Svetlo je viditeľné aj počas dňa až do vzdialenosti 1600 metrov. Má 4 režimy : stále, režim pelotón, nočné záblesky/denné záblesky. Automaticky prispôsobuje svoju intenzitu tak, aby vás motoristi videli aj na veľkú vzdialenosť.

Technické parametre:
  • bezbatériový 24 GHz radar
  • hmotnosť: 50 g
  • rozmery: 41,2 x 77,7 x 20,0 mm
  • vzdialenosť detekcie: 140 metrov
  • bezdrôtový prenos: ANT+® a BLUETOOTH® Low Energy

 

Zahlasuj v našej ankete o behu a zapoj sa do Garmin prieskumu v rámci Slovenska.

Aký si bežec? 

Prosím, vyber jednu odpoveď, ktorá ťa najlepšie charakterizuje: 

Používaš smart športové hodinky Garmin?

Ako to vidíš ty?

Prosím, označ najviac 3 odpovede: