Veľká outdoorová navigácia sa dočkala množstva vylepšení. O 50 % väčší dotykový displej, cestné mapy a satelitné zábery priamo do zariadenia, komunikačný system inReach, nový Multi GNSS prijímač signálu a 8 Mpx fotoaparát iste oslovia nie len profesionálov, ktorí sa denne spoliehajú na predošlé generácie tohto všestranného zariadenia.

Nová generácia Montana prichádza v troch modelových vyhotoveniach: Montana 700, Montana 700i a Montana 750i. Základným rozdielom medzi modelmi je technológia obojstrannej satelitnej komunikácie na sieti Iridium v modeloch 700i a 750i a 8Mpx fotoaparát v modeli 750i. Všetky modely majú rovnakú výdrž batérie 16 hodín s aktívnym GPS alebo 2 týždne v Expedičnom režime.

Nové Jasný dotykový displej s duálnou orientáciou veľký až  5″

Nové InReach technológia pre obojstranú satelitnú komunikáciu prostredníctvom správ, SOS tlačidlo pre stálu záchranú službu, Prémiové predpovede počasia a zdieľanie vlastnej polohy prostredníctvom Stránky MapShare ( len pre model 700i a 750i, vyžaduje si aktivovaný plán inReach, ktorý je spoplatnený-ceny predplátného nájdete na stránke InReach)

Nové Kompatibilita s Aplikáciou a cloudom Garmin Explore pre správu bodov, trás a máp a synchronizáciu medzi rôznymi zariadeniami Garmin.

Nové Podpora Multi GNSS pre príjem GPS, GLONASS (iba model 700) a GALLILEO pre príjem signálu aj v komplikovamných podmienkach.

Nové Mapy TopoActive Europe  s možnosťou bezplatného stiahnutia satelitných záberov BirdsEye priamo do zariadenia cez wifi pripojenie. Predinštalovaná cestná mapa City Navigator Europe (len zariadenia 700i a750i)

Nové Bezdrôtové pripojenie ANT+, Bluetooth a WiFi umožňuje zdieľanie obsahu medzi zariadeniami, pripojenie k smartfonu pre sťahovanie aplikácií z Garmin Connect IQ , zdieľanie polohy prostredníctvom LiveTrack, aktuálne informácie o počasí a update zariadenia bez nutnosti pripojenia k počítaču.

Nové ABC senzory ( výškomer, barometer, kompas) pre rýchlu a jednoduchú orientáciu v úplne cudzom prostredí.

Nové Kompatibilita so zariadeniami na sledovanie psov Astro a Alpha. Podobne ako na automobilovej navigácí Garmin Drive Track, sledujete polohu svojho psa priamo z vozidla .

Nové Množstvo montáži na rôzne druhy vozidla ako napr. motocykel, ATV, automobil, karavan, čln, snežný skúter a iné (predáva sa samostatne)

Model Montana 700 Topo EU bude dostupný od 11.8. 2020 za moc 599,90€

Model Montana 700i EU bude dostupný od 11.8. 2020 za moc 699,90€

Model Montana 750i EU bude dostupný od 11.8. 2020 za moc 799,90€

všetky modely Montana najdeze na webe Garmin.sk

 

 

 

 

Zahlasuj v našej ankete o behu a zapoj sa do Garmin prieskumu v rámci Slovenska.

Aký si bežec? 

Prosím, vyber jednu odpoveď, ktorá ťa najlepšie charakterizuje: 

Používaš smart športové hodinky Garmin?

Ako to vidíš ty?

Prosím, označ najviac 3 odpovede: