Si pripravený zažiť veľký malý beh? Pridaj sa k nám na Garmin Run series Minimaratón, ktorý sa uskutoční 6. apríla v rámci Bratislavského maratónskeho víkendu. Čaká ťa 4,2 kilometrová trasa plná energie a bežeckej atmosféry, ktorá je ideálna pre začínajúcich aj skúsenejších bežcov.

Vyzdvihni si funkčný dres Garmin:

1 000 registrovaných bežcov si na registrácii môže vyzdvihnúť exkluzívny funkčný bežecký dres Garmin. V tomto drese odbehneš svoj minimaratón v štýle a zároveň sa staneš súčasťou Garmin Run Series, série bežeckých podujatí po celej Európe.

Súťaž o bežecké hodinky:

Príď do stanu Garmin a zapoj sa do súťaže o nové bežecké hodinky Forerunner 165. Tieto hodinky sú perfektným parťákom pre každého začínajúceho bežca, vďaka ktorým budeš mať prehľad o svojich výkonoch a motiváciu k ďalšiemu tréningu.

Stačí, že si zo svojho zážitku foto s našim rámikom a pridáš ju na svoje sociáne siete s označením #GRS24BA a označením nášho profilu na Instagrame @garmin_sk, alebo Garmin Slovensko na Facebooku.

Losovanie prebehne 15.4. a víťaza vyhlásime na našich sociálnych sieťach a tu v tomto príspevku na Blogu.
Ak je tvoj príspevok súkromný, nezabudni nám pred losovaním v správe poslať screenshot tvojho príspevku. Kompletné podmienky nižšie.

UPDATE

Blahoželáme výherkyni s instagramovým účtom zazuhavlikova, Forerunner 165 je už na ceste ku nej. Dúfame, že je pomôže v dosahovaní jej bežeckých cieľov.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Zuzana (@zazuhavlikova)

Garmin Minimaratón je skvelá príležitosť, ako si zažiť atmosféru veľkého bežeckého podujatia, otestovať svoje sily a zlepšiť si bežecký čas. Navyše si môžeš odniesť domov exkluzívny dres a zabojovať o atraktívne ceny.

Ako vyzerá Garmin Mimimaratón ?

Katka sa pripravovala na svoj veľký deň v roku 2023 a takto to vyzeralo.

#GarminMinimaratón #GarminRunSeries #bežsGarminom

I. Vyhlasovateľ súťaže
1] Vyhlasovateľom súťaže je autorizovaný distribútor značky Garmin na Slovensku CONAN, s.r.o., so sídlom na Murgašova 18, 010 01 Žilina, IČO: 36 402 974, spoločnosť je zapísaná v oddieli Sro, vložka číslo 13321/L, Okr. Súd Žilina. Ďalej len Vyhlasovateľ.
II. Podmienky účasti v súťaži
1] Účastník sa zapoji do sutaze odfotografovanim sa na stanku Garmin počas maratónskeho víkendu 5.5-7.4. 2023 s poskytnutým dotorámikom a uverejnenim tejto dotografie na svojom profile na soc. sietach Instagram, alebo Facebook. Príspevok musí mať označenie #GRS24BA a oznacenim socialnych sieti vyhlasovatela.
III. Podmienky súťaže
1] Žrebovanie o výhru prebehne dňa 15.4. 2024.zo všetkých používateľov, ktorých vyhlasovatel dokáže identifikovať, že sa zapojili do súťaže.
2] Výhercom v súťaži je osoba, ktorá splní všetky podmienky účasti v súťaži uvedená v článku II. bod 1] tohto štatútu a bola vyžrebovaná podľa bodu 1] tohto článku.
3] Výherca bude o výhre informovaný prostrednictvom soc. Sieti najneskôr do 3 dní od žrebovania.

4] Vyhlasovateľ si vyhradzuje právo súťaž kedykoľvek ukončiť.

Zahlasuj v našej ankete o behu a zapoj sa do Garmin prieskumu v rámci Slovenska.

Aký si bežec? 

Prosím, vyber jednu odpoveď, ktorá ťa najlepšie charakterizuje: 

Používaš smart športové hodinky Garmin?

Ako to vidíš ty?

Prosím, označ najviac 3 odpovede: