Pripoj sa k nám a prejdi túto úžasnú turistickú trasu nahrávaním tvojich aktivít Turistika a Chôdza kdekoľvek sa práve nachádzaš. Na ceste ťa budú sprevádzať dôležité geografické a historické míľniky SNP. Tak neváhaj, zaregistruj sa na snp.garmin.sk a získaj ozajstné medaile a zaujímavé ceny. Všetko, čo pre to musíš urobiť je CHODIŤ.

Míľniky

Ako napreduješ, odkrývajú sa ti dva typy bodov: udalosti v čase (dni povstania) a geografické body (prejdené kilometre) za deň povstania sa počíta deň, v ktorý zaznamenáte aktivitu. Prejdený kilometer sa rovnú kilometru na trase SNP. Presne ako vo výsledkovej tabuľke.

 

Nahrávať môžete veľmi jednoducho

Ak máte hodinky Garmin, stačí ak pri registrácii pripojíte vaše konto Garmin Connect a automaticky sa budú nahrávať všetky uložené aktivity typu Turistika a Chôdza. Ak hodinky nemáte, môžete nahrať aktivitu manuálne vo formáte GPX, náš robot ju preskúma, či ste náhodou omylom nenahrali tú „na lietajúcom koberci“.

Hrdinské medaily

Za úspešné dokončenie súťaže sa považuje celková minimálna vzdialenosť nahratých aktivít v súčte 770 kilometrov vykonaných  v termíne trvania súťaže (rozhodujúce je číslo uvedené v aktuálnej výsledkovej tabuľke). Každý kto dokončí celu trasu (770 km) do 29.12. 2023 automaticky získa hrdinskú medailu. Ak sa to niekomu podarí cesta v trvaní 60 dní na ceste získa špeciálnu medailu.

Všetci, čo cestu dokončia do konca súťaže ( od 29.8. 2023 – 29.12.2023), budú zaradení do žrebovania o hodinky Garmin.

Odznaky Garmin

Po ceste budeš získavať odznaky, ktorými sa môžeš pochváliť napr. na soc. sieťach a pozvať svojich priateľov nech sa na Cestu hrdinov SNP vydajú aj oni.

Kompletné znenie podmienok v sekcii „Podmienky súťaže“ na webe snp.garmin.sk

 

Zahlasuj v našej ankete o behu a zapoj sa do Garmin prieskumu v rámci Slovenska.

Aký si bežec? 

Prosím, vyber jednu odpoveď, ktorá ťa najlepšie charakterizuje: 

Používaš smart športové hodinky Garmin?

Ako to vidíš ty?

Prosím, označ najviac 3 odpovede: