Nová generácia obľúbeného cyklopočítača Edge 520. Trénujte rozumnejšie a objavte nové trasy s cyklopočítačom Edge 520 Plus. Pokročilá navigácia a výzvy zabudované priamo v zariadení. Iste využijete Garmin Cyklo mapy s navigáciou odbočka po odbočke na cestách aj offroad. S prednahranými Strava Live Segments sa každá jazda stane pretekmi od začiatku až do cieľa. Zostaňte v spojení s funkciou GroupTrack, správami jazdec-jazdcovi a dokonca automatickou detekciou nehody.

NOVÉ NAVIGAČNÉ FUNKCIE Pokročilé navigačné funkcie, s novými navigačnými upozorneniami a predinštalovanou mapou Garmin Cycle Map s navigáciou odbočka po odbočke a funkciou prepočítanie.
VYLEPŠENÉ STRAVA FUNKCIE Predinštalované Strava Live Segments vám umožnia súťažiť so svojim najlepším výkonom , alebo osobákom iného jazdca. V reálnom čase môžete sledovať aktuálne výsledky.
VYLEPŠENÉ SMART FUNKCIE Zostaňte v spojení s funkciou LiveTrack a GroupTrack2, smart notifikáciou, správamy jazdca jazdcovi a funkciu ohlásenia nehody. Zariadenie dokážete nastaviť priamo na vašom smartfone.
CONNECT IQ Upravte si zariadenie podľa svojich preferencií. Dátové polia, aplikácie zdarma, ako napr. Specialized Turbo Levo dátové polia, či aplikíácia AccuWeather MinuteCast.
NOVÉ TRAILFORKS APLIKÁCIA S aplikáciou CIQ  TrailForks môžete objavovať a sťahovať MTB traily z celého sveta a úplne zdarma.
VO2 MAX/RECOVERY Monitoruje cyklistické VO2 max a čas zotavenia pri použití pulzomeru a merača výkonu.
CYKLISTICKÉ METRIKY Sleduje funkčný prah výkonu(FTP) a pokročilé cyklistické metriky pri použití merača výkonu Vector.
CYKLO

BEZPEČNOSŤ

Kompatibilné so sériou Varia, smart cyklistickými svetlami a cykloradarom.
VYLEPŠENÉ TRÉNINGOVÉ PLÁNY Predinštalovaná aplikácia Training Peaks Daily Workout CIQ vám prináša trénera na každú jazdu. Sprevádza vás tréningom v reálno čase, kompletne s cieľovou intenzitou a trvaním intervalov.
VYLEPŠENÉ BEST BIKE SPLIT APLIKÁCIA Predinštalovaná aplikácia Best Bike Split CIQ vám ukáže aké zmeny vo váhe, výkone a odpore majú vplyv na  dosiahnutie vášho cieľa a pomôže vytvoriť perfektný plán výkonu pre deň pretekov.
VÝDRŽ BATÉRIE až 15 hodín

Nový Edge 520 Plus bude dostupný v troch variantách príslušenstva:

  • Edge 520 Plus MOC €299,99, balenie obsahuje:  predsunutú a štandardnú montážnu sadu, pútko, USB kábel, návod v slovenčine.
  • Edge 520 Plus Sensor Bundle MOC €399,99,balenie obsahuje: senzor rýchlosti, senzor kadencie ,pulzomer HRM Prémuim,predsunutú a štandardnú montážnu sadu, pútko, USB kábel, návod v slovenčine
  • Edge 520 Plus MTB Bundle MOC €349,99, balenie obsahuje:  Montážnu sadu na horský bicykel, silikónový obal, diaľkový ovládač, pútko, USB kábel, návod v slovenčine.

Zahlasuj v našej ankete o behu a zapoj sa do Garmin prieskumu v rámci Slovenska.

Aký si bežec? 

Prosím, vyber jednu odpoveď, ktorá ťa najlepšie charakterizuje: 

Používaš smart športové hodinky Garmin?

Ako to vidíš ty?

Prosím, označ najviac 3 odpovede: