Garmin prináša na trh nové vzrušujúce moto navigácie. Odolné, ergonomické s Dobrodružným Plánovaním Trasy, takže si môžete vybrať koľko vzrušenia bude na vašej ceste. Zumo 398/595LM prináša aj inovatívne funkcie špeciálne vyvinuté pre jazdcov na motocykloch. Upozornenia jazdca, smart funkcie, nové možnosti streamovania hudby a omnoho viac.

To vzrušujúce na nových zariadeniach zumo je to, že si pri výbere trasy môžete nastaviť aké kľukaté a členité vaše cesty budú. Aby vaša jazda mala tú správnu atmosféru, tak si priamo do svojej prilby môžete streamovať hudbu zo služby Spotify.

zumo595_RF2

Garmin si uvedomuje aká dôležitá je bezpečnosť pri jazde na motocykli. Oba nové modely zumo majú funkciu upozornení jazdca na ostré zákruty, blížiace sa semafóry, či radary, prechod divých zvierat cez cestu a iné upozornenia. nové „zumá“ tiež umožňujú príjem a uskutočńovanie hovorov s rukami pevne na riadidlách. Na to je samozrejme nutné spárovať príslušný headset.

zumo sa bezproblémovo spáruje  s kompatibilným smartfonom a nainštalovanou aplikáciou Smartphone link. To umožní, aby sa vám počas navigácie na mape zobrazovali aj smart upozornenia na hovory, správy či emaily alebo aj upozornenia na počasie, premávku. Nová funkcia Live Track dokonca umožňuje zdieľanie vašej polohy v reálnom čase.

zumo595_RF-1

Konštrukcia motocyklových GPS navigácií Garmin je stvorená na používanie v moto rukaviciach a na priamom slnku. Odolnosť voči benzínu a výparom, či vode a drsnému počasiu je tiež samozrejmosťou. Ak ešte niekto pochybuje o tom že zumo je stvorené pre motorkárov, tak vás možno presvedčí dynamické plánovanie zastávok na tankovanie alebo servisné záznamy motocykla v zariadení. Plánovanie okružnej trasy umožňuje rýchlo naplánovať výlet aj v neznámom prostredí v závislosti na vzdialenosti a lebo čase, ktorý na svoju jazdu máte. Aby ste si svoj jazdu vedeli aj zaznamenať obrazom párujte si navigáciu s vašou akčnou Kamerou Garmin VIRB, ktorú môžete ovládať priamo z vášho zariadenia zumo. zumo595_CFmensie

Nové zumo 395 LM a zumo 595 LM bude už čoskoro v predaji. Pre viacej informácií navštívte sekciu MOTOCYKLOVÉ na webe www.garmin.sk

 

 

 

Zahlasuj v našej ankete o behu a zapoj sa do Garmin prieskumu v rámci Slovenska.

Aký si bežec? 

Prosím, vyber jednu odpoveď, ktorá ťa najlepšie charakterizuje: 

Používaš smart športové hodinky Garmin?

Ako to vidíš ty?

Prosím, označ najviac 3 odpovede: