Nová generácia obľúbených Garmin hodiniek s hranatým designom prináša vítané vylepšenia.

Jasný AMOLED displej s lepšou grafikou zobrazuje kompletný balíček monitoringu zdravia a športových funkcií, ktoré inšpirujú k prepojeniu vašej mysle a tela. S takmer dvojnásobnou 11-dňovou výdržou batérie nemusíte dávať hodinky dole každú noc, aby ste ich nabili, čo vám umožní sledovať skutočný obraz 24/7 o vašom zdravotnom stave.

Smart hodinky Venu SQ2

Meranie hodnôt pulzu, spánkové skóre, sledovanie stresu/záťaže, úrovne vašej energie Body Battery™ a ešte omnoho viac. S 25+ predinštalovanými športovými apkami pre aktivity vonku aj vo vnútri môžete vyskúšať niečo nové. Beh, kardio, sila, HIIT, čo vás len napadne. Nikdy nezmeškajte hovor alebo textovú správu so smart notifikáciami priamo na vašom zápästí z pripojeného smartfónu Apple® alebo Android™. Všetky svoje zdravotné údaje a športové aktivity majte pekne uložené v mobilnej apke Garmin Connect™, ktorá je úplne zdarma.

Nové AMOLED DISPLEJ – Všetko môžete vidieť jasné a veľké.  O 17% väčší displej ako v predchádzajúcej generácii. Dobre čitateľný text na žiarivom AMOLED displeji s vylepšenou grafikou a always-on (stále zapnutý) režimom.

Nové VÝDRŽ BATÉRIE – Takmer dvojnásobná výdrž oproti predchádzajúcej generácii 11 dní v režime smart hodiniek. Tieto hodinky nemusíte v noci skladať aby ste ich nabili, ale môžete využívať pokročilé funkcie na sledovanie spánku.

Nové SKÓRE SPÁNKU –  sledujte ako sa vaše telo zotavuje s našou vylepšenou funkciou. Po prebudení obdržíte skóre spánku s rozdelením na jednotlivé fázy, Puse OX a respiráciou vrátane doporučení ako zlepšiť kvalitu spánku.

Celodenné sledovanie zdravia a aktivity – sledovjte, čo sa deje vo vašom tele s funkciami Body Batery, skóre spánku, respirácia, stres/záťaž, či ženské zdravie.

Hudba (iba verzie MUSIC)- jednoducho počúvajte hudbu priamo zo svojho zápästia vrátane offline playlistov Spotify®, Amazon Music a Deezer (iba majitelia účtu Premium) cet pripojené bezdrôtové slúchadlá.

Garmin Pay bezkontaktné platby – nechajte svoju kartu doma, bezpečné bezkontaktné platby všade kam idete. viac na stránke pay.garmin.sk

Garmin Coach – vyskúšajte adaptívne tréningové plány zdarma a pripravte sa na vašu ďalšiu bežeckú výzvu.

Bezpečnostné funkcie – Vyrazte von s kľudom na duši. Bezpečnostné a sledovacie funkcie (počas vybraných aktivít) zašlú správu v prípade nutnosti na predvolené kontakty.

CONNECT IQ™ obchod – Prispôsobte si svoje hodinky so štýlami pozadia, widgetmi a apkami pre vaše zdravie a šport.

VENU®SQ 2 budú dostupné už čoskoro v rôznych farbách na  garmin.sk TU s doporučenou MOC 269,99 € a vo verziach Music za 299,99 € .

Technické parametre :

  • rozmery : 40,6 x 37,0 x 11,1 mm
  • hmotnosť : 38,0 g
  • displej : AMOLED 360 x 360 pixel
  • sklíčko :Corning® Gorilla® Glass 3
  • výdrž batérie : 11 dní/26 hodín GPS
  • bezdrôtové : BLUETOOTH® a ANT+®, Wi-Fi® ( len modely Music )
  • vodeodolnosť : plávanie/ 5 ATM

 

Zahlasuj v našej ankete o behu a zapoj sa do Garmin prieskumu v rámci Slovenska.

Aký si bežec? 

Prosím, vyber jednu odpoveď, ktorá ťa najlepšie charakterizuje: 

Používaš smart športové hodinky Garmin?

Ako to vidíš ty?

Prosím, označ najviac 3 odpovede: