Nový pokračovateľ úspešného top modelu multišportových atletických hodiniek Forerunner 955 Solar, sú vôbec prvé špecializované bežecké smart hodinky so solárnym dobíjaním. Forerunner 255 prináša do strednej rady funkcie pre náročných športovcov.

Forerunner 955/955 Solar

Sklíčko Power Glass™ dáva bežcom až 20 dní výdrže v režime smart hodiniek a 49 hodín v režime GPS pri hmotnosti hodiniek iba 53 gramov. Nová funkcia Tréningová Pripravenosť vám dá vedieť, kedy ste pripravený na riadny záber a Denné odporúčané tréningy sa prispôsobujú vášmu stavu/regenerácii/reálnej tréningovej záťaži. Hodinky majú bežné smart funkcie, bezkontaktné platby GarminPay, zabudovanú hudbu bez nutnosti použitia smartfónu (vrátane obľúbených streamingových služieb ako Spotify) a mapovú navigáciu . Dostupné sú na www.garmin.sk v dvoch farebných variantoch za 549,99€ a vo verzii Solar za 649,99€ .

Nové: Solárne dobíjanie (modely Solar) dokážu značne predĺžiť dobu používania medzi nabitiami. (režim smart hodiniek z 15 na 20 dní režim a GPS zo 42 na 49 hodín)

Nové: Dotykový displej je rozšírením zaužívaného 5 tlačidlového ovládania. Využijete ho hlavne pri bežnom dennom používaní, či pri požívaní mapy. Dotyk sa pri športovej aktivite automaticky zamkne a ovládanie funguje len tlačidlami (nastaviteľné).

Nové: Tréningová pripravenosť vám poskytne cenné informácie o tom, koľko dokáže vaše telo získať nasledujúcim tréningom, takže viete koľko si máte „naložiť“.

Nové: Ranný report vás privíta do nového dňa s predpoveďou počasia, súhrnnými informáciami o vašom spánku, stavom vašej VST a odporučením tréningu na dnes.

Nové: Aplikácia Preteky – všetky informácie o vašom dni „D“ na jednom mieste. Predpokladaný výkon na určenú špecifickú trasu, predpoveď počasia na deň pretekov, odpočítavanie a ešte viac.

Nové: Stav VST sleduje variabilitu srdcového tepu počas vášho spánku pre širší obraz o vašom celkovom zdravotnom stave.

Nové: Bežecký výkon (running power) kontinuálne meranie priamo na vašom zápästí vás informuje akú silu aplikujete pri behu na podklad (musíte mať pripojený Running Dynamics Pod alebo HRM-Pro™

Nové: Real Time Stamina sledujte a manažujte svoje vyčerpanie, aby ste sa vyhli „prepáleniu“ svojho výkonu pri behu alebo na bicykli.

Nové: Viac frekvenčné GPS (multiband) rôzne frekvencie na sieťach GPS, GLONASS, Galileo a BeiDou zvyšujú presnosť aj vo veľmi zložitých podmienkach príjmu satelitného signálu.

Vylepšené: Denné odporúčania tréningu – prehľad o celom tréningovom týždni dopredu, ktorý sa prispôsobí po každom behu vášmu aktuálnemu zotaveniu a výkonu.

Vylepšené: Tréningový stav, ktorý indikuje pretrénovanie alebo podtrénovanie je doplnený o nové sledovanie tréningového nasadenia.

Parametre

  • rozmery: 46.5 x 46.5 x 14.4 mm
  • displej: 1.3” (33 mm), 260 x 260 px, transflective memory-in-pixel (MIP)
  • hmotnosť : 53 gramov
  • pamäť: 32 GB/200 hodín aktivity
  • sklíčko :Corning® Gorilla® Glass DX
  • vodeodolnosť :plávanie/ 5 ATM
  • výdrž batérie : režim smart hodiniek 15 dní (20 Solar) / Všetky GNSS moduly plus Multi-Band 22 hodín (22 Solar) / iba GPS 42 hodín (49 Solar)
  • remienky: kompatibilné s QuickFit® 22, pre obvod zápästia 130-220 mm.

Forerunner 255/255 S (Music)

Tieto hodinky pre beh na vyššom leveli vám umožnia behať a zotavovať sa inteligentnejšie s nástrojmi ako Tréningový Stav, Bežecký Výkon, Denné odporúčané Tréningy (prispôsobujú sa vašim cieľom) a iné. Nové funkcie Ranný Report a aplikácia Preteky vám pomôžu pri plánovaní vašej športovej stratégie. S bezkontaktnými platbami GarminPay si aj s prázdnymi vreckami kúpite kávu po rannom tréningu nech už by bol akýkoľvek( viac ako 30 športových profilov vrátane triatlonu, cyklistiky, plávaniu a iného). S Forerunnerom 255 máte kontinuálny obraz o vašom zdraví a tréningu. Od športu, až po kvalitu spánku. S modelom Forerunner 255 Music si svoju obľúbenú hudbu môžete zobrať všade so sebou, vrátane offline playlistov Amazon Music, Deezer, alebo  Spotify (vyžaduje účet prémium). Len pripojíte BT slúchadla a počúvate. Forerunner 255/Music sú dostupné aj v menších rozmeroch s označením S už čoskoro  www.garmin.sk v cenách 349,99€ za Forerunner 255/255S a 399,99€ za Forerunner 255/255S Music.

Nové: Ranný report vás privíta do nového dňa s predpoveďou počasia, súhrnnými informáciami o vašom spánku, stavom vašej VST a odporúčaním tréningu na dnes.

Nové: Výdrž batérie až 14 dní v režime smart hodiniek a až 30 hodín s GPS.

Nové: Stav VST sleduje variabilitu srdcového tepu počas vášho spánku pre širší obraz o vašom celkovom zdravotnom stave.

Nové: Športové apky k viac ako 30 predinštalovaným športom pribudol pre Forerunner 255 aj triatlonový profil. Na pretekoch alebo brick tréningoch je zmena disciplíny otázkou stlačenia jedného tlačidla.

Nové: Aplikácia Preteky – všetky informácie o vašom dni „D“ na jednom mieste. Predpokladaný výkon na určenú špecifickú trasu, predpoveď počasia na deň pretekov, odpočítavanie a ešte viac.

Nové: Denné odporúčania tréningu– prehľad o celom tréningovom týždni dopredu, ktorý sa prispôsobí po každom behu vášmu aktuálnemu zotaveniu a výkonu.

Nové: Vylepšený dizajn – Výrazne nižší profil a dve veľkosti (41 a 46 mm) pre každé zápästie na nosenie cez deň aj v noci.

Nové: Garmin Pay – bezkontaktné platby hodinkami.

Nové: Viac frekvenčné GPS (multiband) rôzne frekvencie na sieťach GPS, GLONASS, Galileo a BeiDou zvyšujú presnosť aj vo veľmi zložitých podmienkach príjmu satelitného signálu.

Nové: Tréningový stav, ktorý indikuje pretrénovanie alebo podtrénovanie je doplnený o nové sledovanie tréningového nasadenia.

Nové: Aktuálna záťaž – porovná intenzitu vášho posledného cvičenia s optimálnym rozsahom, vývojom vašej kondície  a tréningovou históriou.

Forerunner 255 disponuje kompletným balíkom funkcií na sledovanie aktivity a zdravia. 

Parametre: Forerunner 255 a Forerunner 255 Music 

  • rozmery: 45.6 mm x 45.6 mm x 12.9 mm
  • displej: 1.3” (33 mm), 260 x 260 px, transflective memory-in-pixel (MIP)
  • hmotnosť : 49 gramov
  • pamäť: 200 hodín aktivity/500 skladieb
  • sklíčko :Corning® Gorilla® Glass 3
  • vodeodolnosť : 5 ATM
  • výdrž batérie : režim smart hodiniek 14 dní/ iba GPS (GNSS režim) 30 hodín.
  • remienky: Quick Release 22, pre obvod zápästia 130-205 mm.

Forerunner 255S a Forerunner 255S Music 

  • rozmery:41 mm x 41 mm x 12.4 mm
  • displej: 1.1” (27,9 mm), 218 x 218 px, transflective memory-in-pixel (MIP)
  • hmotnosť : 49 gramov
  • pamäť: 200 hodín aktivity/500 skladieb
  • sklíčko :Corning® Gorilla® Glass 3
  • vodeodolnosť : 5 ATM
  • výdrž batérie : režim smart hodiniek 12 dní/ iba GPS (GNSS režim) 26 hodín.
  • remienky: Quick Release 18, pre obvod zápästia 110-195 mm.

Zahlasuj v našej ankete o behu a zapoj sa do Garmin prieskumu v rámci Slovenska.

Aký si bežec? 

Prosím, vyber jednu odpoveď, ktorá ťa najlepšie charakterizuje: 

Používaš smart športové hodinky Garmin?

Ako to vidíš ty?

Prosím, označ najviac 3 odpovede: