Používaj Epix™ a buď epický. Prémiové smart hodinky pre aktívnych s úžasným AMOLED displejom majú výdrž batérie až 16 dní.

Krátko po dnešnom predstavení novej generácie Fénix 7 prišla zaujímavá premiéra hodiniek, ktoré sú priamo príbuzné s veľmi úspešnou radou multišportových hodiniek s pokročilými funkciami.

Sofistikovaný štýl

Vytvorený pre každodenné používanie, Epix je kombináciou odolného dizajnu a prémiových materiálov ako zafír a titán s 1,3″ alway on (stále zapnutým) žiarivým AMOLED displejom. Ovládanie hodiniek je kombináciou overeného tlačidlového ovládania a responzívneho dotykového displeja, ktoré oceníte pri používaní v režime smart hodiniek, alebo mapovej navigácie. Zlepšite svoju formu s animovanými cvikmi pre silový tréning, kardio a jogu. Odchádzate z kancelárie na váš pravidelný popoludňajší beh? Remienky so systémom QuickFit™ vymeníte v priebehu pár sekúnd a to úplne bez nástrojov.

Pokročilé sledovanie aktivity a zdravia

S Epixom na zápästí máte dostupnú najširšiu zbierku funkcií na sledovanie zdravia 24/7. Vďaka nim môžete hlbšie pochopiť fungovanie svojho tela : pulzomer na zápästí (s nastaviteľnými upozorneniami na nízky, alebo vysoký tep), sledovanie respirácia a stresu, pokročilý monitoring spánku vrátane fáz, skóre spánku a doporučení na zlepšenie, Body-Battery™-zostávajúca energetická rezerva počas dňa. Epix zvládne udržať tempo s akýmkoľvek aktívnym životným štýlom. So širokou paletou podporovaných športov od silového tréningu cez tenis, lezenie a buldering, golf, lyžovanie…a to sme spomenuli naozaj iba pár.

Inovatívny tréning

Či už trénujete na 5 km alebo niečo dlhšie, Epix dokáže pripraviť bežcov prostredníctvom adaptívneho tréningového plánu Garmin Coach. Pre bežcov na väčšie vzdialenosti má epix pokročilé funkcie ako PacePro pre stratégie tempa či Real Time Stamina, ktorá umožňuje sledovať a riadiť vynakladanú námahu, pre lepšie porozumenie vašej výdrže počas výkonu a vyhnúť  sa „prepáleniu“ na začiatku aktivity. Trénujte inteligentnejšie aj vďaka denne doporučeným tréningom, ktoré zohľadňujú vašu aktuálnu kondíciu, posledné tréningy a potrebnú dobu zotavenia.

Pokročilá navigácia

Epix používa viac frekvenčné multi -GNSS senzory pre lepšie a presnejšie určenie polohy. Dostupné sú mapy TopoActive viacerých kontinentov na stiahnutie priamo do hodiniek cez Wi-Fi (modely Sapphire ich majú už predinštalované). Okrem toho majú hodinky predinštalované lyžiarske mapy SkiView™ a 42 000 golfových ihrísk.

Smart funcie

Epix poskytuje množstvo celodenných smart funkcií vrátane:

  • Smart upozornenia na hovory, textové správy, soc. siete, kalendár, poznámky a iné
  • Hudobné úložisko, pre sťahovanie a ukladanie hudby a playlistov  vrátane obľúbených streamingových služieb Spotify®, Amazon Music, a Deezer
  • Sledovacie a bezpečnostné funkcie, ktoré v prípade nutnosti odošlú správu na prednastavené kontakty
  • Garmin Pay : bezkontaktné platby hodinkami
  • Osobné prispôsobenie: Doplňte hodinky podľa svojich predstáv s aplikáciami , widgetmi, dátovými poliami a dizajnami ciferníkov s obsahom z Connect IQ Store a s podporou dodatočných apiek Garmin Golf, Explore a Connect Mobile.

Hodinky sú dostupné v e-shope garmin.sk za cenu od 899,99 €

Technické parametre

Rozmery: 47x47x14,5 mm

Váha:

  • Základný model : 76 g (53 g iba telo)
  • Modely Sapphire: 70 g (47g iba telo)

Materiál sklíčka:

  • Základný model -chemicky tvrdené sklo.
  • Modely Sapphire- extrémne odolné zafírové sklíčko .

Materiál lunety a puzdra:

  • Základný model : Nerezová luneta a polymérové telo vystužené vláknami so zadným krytom z nerezu
  • Modely Sapphire : Titánová  luneta a polymérové telo vystužené vláknami so zadným krytom z titánu

Displej: Farebný AMOLED (always-on), dotykový. 1,3″ (33,02mm) 416×416 pixel

Bezdrôtové technológie: Bluetooth®, ANT+® and Wi-Fi®

Výdrž batérie:

  • Režim smartwatch: 6dni / 16 dni s gestom
  • Režim GPS: 30hodín / 42 hodín s gestom
  • režim expedičné GPS: 14 dni s gestom

 

Zahlasuj v našej ankete o behu a zapoj sa do Garmin prieskumu v rámci Slovenska.

Aký si bežec? 

Prosím, vyber jednu odpoveď, ktorá ťa najlepšie charakterizuje: 

Používaš smart športové hodinky Garmin?

Ako to vidíš ty?

Prosím, označ najviac 3 odpovede: