Garmin Catalyst je prvý virtuálny tréner jazdy na okruhu a zariadenie na optimalizáciu jazdy pri motošporte.

Stačí jednoduchá inštalácia do kokpitu vášho auta a získate okamžité údaje o vašom výkone. Vďaka analýze zameranej na vaše rezervy priamo na mieste, vám toto zariadenie dokáže naplno rozvinúť váš jazdecký potenciál na konkrétnej trati. Prelomová technológia True Track Positioningpoužíva akcelerometre, 10 Hz multi-GNSS zisťovanie polohy a analýzu videozáznamu, aby dokázala generovať presnú jazdeckú stopu. Revolučný algorytmus True Optimal Lap  dokáže z vašich realne prejdených a opakovateľných stôp poskladať ideálnu trajektóriu a vyznačí miesta, kde sa môžete podstatne zlepšiť.

 

Zariadenie je vybavené externou kamerou s polarizačným filtrom na optike, ktorá súčastne zachytáva video v 1080p.  Záznam si môžete spätne prehrávať priamo na zariadení, vrátane užitočných informácií priamo v obraze.

Všetky údaje dokážete analyzovať priamo na trati a nie je na to nutné používať počítač. Svoje výkony si môžete porovnávať s históriou alebo inými jazdcami prostredníctvom synchronizácie s Garmin Connect. Zariadenie ma vstavané WiFi, takže ho netreba pripájať k počítaču.

Adaptívny audio Coaching môžete počas jazdy počuť z audio sústavy auta alebo pripojitelného bluetooth headsetu.

Catalyst s predinštalovanými závonými dráhami z celého sveta bude na slovenskom trhu dostupný už čoskoro za odporúčanú MOC 999,99 €.

True Track Position

True Optimal Lap

Video

Úseky s možnosťou zlepšenia

Adaptívny Coaching

 

 

 

Zahlasuj v našej ankete o behu a zapoj sa do Garmin prieskumu v rámci Slovenska.

Aký si bežec? 

Prosím, vyber jednu odpoveď, ktorá ťa najlepšie charakterizuje: 

Používaš smart športové hodinky Garmin?

Ako to vidíš ty?

Prosím, označ najviac 3 odpovede: