Venu SQ – GPS smart hodinky kombinujú nenútený štýl s monitoringom zdravia a športovými funkciami, ktoré inšpirujú k pohybu. Sledujte svoj tep, spánok, stres, Body Battery™ a omnoho viac. Kráčajte, behajte, bicyklujte, alebo si vyberte z viac ako 20 predinštalovaných apiek pre aktivity vonku alebo v telocvični. Pri športe nezmeškáte ani jeden dôležitý hovor či správu vďaka smart upozorneniam na vašom zápästí. Bezkontaktné platby vykonávajte s ľahkosťou vďaka Garmin Pay™. To všetko môžete robiť dlhšie vďaka výdrži batérie až 6 dní s farebným displejom 240×240 (s always on funkciou).

Celodenný monitoring aktivity a zdravia je dôležitý, preto máte k dispozícií kompletnú sadu funkcií vrátane úrovne vašej energie Body Batery, meranie záťaže/stresu, hydratácie, spánku, oxidácie krvi, sledovanie menštruačného cyklu a iné.

Ak sa rozhodnete športovať, máte na výber 22 predinštalovaných aplikácií na rôzne aktivity. Tu, ale váš výber nekončí. Stiahnite si tisíce štýlov pozadia, aplikácií a widgetov na Connect IQ Store zdarma. V hodinkách nájdete predinštalované cičenia,ktoré si môžete doplňať za nové, alebo si môžete vytvoriť pre vás „na mieru“ adaptívny tréningový plán Garmin Coach na 5k, 10k alebo polmaratónsky beh.

Nič dôležité vám neujde, všetky oznámenia o hovoroch, správach, soc. sieťach, kalendároch máte priamo na vašom zápästí.

Zoberte si hudbu všade so sebou (s pripojenými BT slúchadlami*) 500 skladieb v internej pamäti, alebo off line playlisty z vašich obľúbených streamingových služieb bez nutnosti používanie smartfónu.

* Všetky hudobné funkcie sú dostupné len pre modely Venu SQ Music

Peňaženku nechajte doma,bezkontaktné platby* Garmin Pay sú bezpečnou a pohodlnou alternatívou, ktorú si veľmi rýchlo obľúbite.

*dostupnosť bezkontaktných platieb pre rôzne karty si overte si vo vašej banke, alebo na stránke Garmin Pay.

Zdieľanie polohy a bezpečnostné funkcie, ktoré v prípade nehody(počas vybratých aktivít), alebo v prípade potreby zdieľajú vašu polohu v reálnom čase s predvolenými kontaktami.

Celá séria Venu SQ bude dostupná v rôznych farbách už čoskoro na garmin.sk za 199,99 € v základných veriziach a za 249,90 € vo verziach Venu SQ Music.

Zahlasuj v našej ankete o behu a zapoj sa do Garmin prieskumu v rámci Slovenska.

Aký si bežec? 

Prosím, vyber jednu odpoveď, ktorá ťa najlepšie charakterizuje: 

Používaš smart športové hodinky Garmin?

Ako to vidíš ty?

Prosím, označ najviac 3 odpovede: