Športové smart hodinky pre aktívnych ľudí všetkých úrovní a špeciálne pre tých, čo behajú. Sledujte svoje štatistiky a dosahujte svoje fitness ciele.

Jednoduchým stlačením tlačidla začnete svoj beh, alebo chôdzu a sledujete svoj čas, vzdialenosť, rýchlosť, tempo a tep priamo zo svojho zápästia. Forerunner 55 poskytuje detailné bežecké dáta, denné návrhy tréningov, nové predinštalované profily aktivít a samozrejme komplexnú sadu metrík na sledovanie zdravia a aktivity počas dňa.

Nové 

  • Do hodiniek pribudli nové profily aktivít ako napríklad: plávanie v interiéri, joga, traťový beh, virtuálny beh, či dychové cvičenie.
  • Forerunner 55 má dnes už aj  komplexný set funkcií na sledovanie zdravia a aktivity, vrátane Body Battery, meranie stresu, alebo Menštruačného kalendára. Užitočným doplnkom je aj meranie Minút Intezívnej Aktivity a fitness veku.
  • Bežcov a cyklistov potešia okrem tréningov Garmin Coach aj denné návrhy tréningov a známa funkcia Pace Pro, ktorá pomáha pri taktike tempa na zvolenej vzdialenosti alebo dráhe v apke Garmin Connect.
  • Pribudla aj funkcia Race Predictor, ktorá je užitočným nástrojom pre odhadovanie časov v pretekoch a Finish Time, ktorá umožňuje nastavenie vzdialenosti a zobrazenie odhadu výsledného času v reálnom čase.
  • Recovery Time je dôležitá funkcia, ktorá na základe vašich špecifických hodnôt určuje dobu zotavenia medzi jednotlivými výkonmi.

Forerunner 55 má oproti svojmu predchodcovi aj komplexnejšiu podporu obsahu Connect IQ. Do hodiniek tak môžete nahrať rôzne aplikácie a widgety. Pri rozmeroch 42x42x11,5 mm váži len 37 gramov a má úctihodnú výdrž batérie 2 týždne v režime smart hodiniek a 20 hodín GPS aktivity. Dostupný bude už čoskoro za MOC 199,99 € v štyroch farebných prevedeniach – Black, Whitestone, Aqua a Montera Grey.

Zahlasuj v našej ankete o behu a zapoj sa do Garmin prieskumu v rámci Slovenska.

Aký si bežec? 

Prosím, vyber jednu odpoveď, ktorá ťa najlepšie charakterizuje: 

Používaš smart športové hodinky Garmin?

Ako to vidíš ty?

Prosím, označ najviac 3 odpovede: