Malá kamera môže znamenať veľkú ochranu. S týmto mottom Garmin prináša svoju najpokročilejšiu radu kamier do auta Dash Cam: Mini 2, 47,57 a 67W. Diskrétne, ovládané hlasom*, dokážu zachytiť videozáznam nehody v HD a nie len to.

Kamera napájaná z vášho vozidla dokáže kontinuálne nahrávať a automaticky rozpoznať a uložiť videozáznam z nehody na bezpečný server Vault. Optika Garmin Clarity HDR dokáže zachytiť jemné detaily nie len cez deň, ale aj v noci. Vďaka funkcii vzdialeného monitorovania vozidla Live view dokážete nazerať na záber kamery aj zaparkovaného vozidla na svojom smartfóne.

O všestrannosti kamier hovoria aj funkcie varovania pred kolíziou, alebo vybočenia z jazdného pruhu. Upozornenie na červenú/zelenú a prítomnosť dopravných kamier a hliadok je tiež veľmi vítaným doplnkom pre každého vodiča.

 

Live View Použite aplikáciu Garmin Drive na  náhľad záberu kamery, aj keď práve nie ste pri svojom vozidle. Pre využitie tejto funkcie je nutné aktívne WiFi pripojenie kamery a napájanie kamery.

Parkovacia Ochrana Monitoruje okolie zaparkovaného vozidla a upozorní vás pri narušení. Táto funkcia vyžaduje používanie aplikácie Garmin Drive na vašom kompatibilnom smartfóne, aktívne WiFi pripojenie kamery a napájanie kamery.

Úložisko Vault vám umožňuje okamžitý náhľad a zdieľanie automaticky uložených videí . Vyžaduje si aktívne WiFi pripojenie. Túto funkciu využívate s troma možnými plánmi: Basic ( bez poplatku) ukladá videá na 24 hodín. Standard (5,99€) uloženie na 7 dní a Advanced (10,99€) uloží videá až na 30 dní. Uložené videá nemajú žiaden dátový limit.

Všetky kamery sa predávajú s magnetickou alebo nízkoprofilovou adhéznou montážou (Dash Cam mini2), montážnym káblom a dvojitým USB adaptérom, ktorý umožňuje aj napájanie ďalšieho zariadenia.

Kamery budú čoskoro dostupné na garmin.sk v MOC : Garmin Dash Cam Mini 2 129.99 €, Dash Cam 47 za 179.99 €, Dash Cam 57 za 199.99€ a Dash Cam 67W za 249.99 €

Upozornenie ! : Legislatíva ohľadom nahrávacích kamier sa môže v každej krajine líšiť.

* hlasové ovládanie na uloženie, začatie/koniec záznamu a urobenie fotografie a sú dostupné iba v angličtine, nemčine, francúzštine, španielčine, taliančine a švédčine.

Zahlasuj v našej ankete o behu a zapoj sa do Garmin prieskumu v rámci Slovenska.

Aký si bežec? 

Prosím, vyber jednu odpoveď, ktorá ťa najlepšie charakterizuje: 

Používaš smart športové hodinky Garmin?

Ako to vidíš ty?

Prosím, označ najviac 3 odpovede: