Veľká navigácia so špeciálnymi funkciami pre auto karavany a obytné prívesy. Najlepšia trasa pre rozmery vášho vozidla, zaujímavé miesta, kde sa treba zastaviť, databázy kempov a o mnoho viac.

Nastavte si parametre svojho karavanu a navigujte sa jednoducho a bezpečne. Mapový nástroj zobrazí všetky strmé stúpania, atrakcie na trase a v okolí cieľa, ktoré treba vidieť. Foursquare® pomôže vyhľadať milióny miest záujmu. TripAdvisor® zase ukáže hodnotenia miest ako napr. reštaurácie, či pamätihodnosti.

Nastaviteľný filter kempov umožní nájsť miesto presne podľa vašich požiadaviek, ako napr. dostupnosť elektrického pripojenia, sprchy, internet a iné. Zdroje sú databázy ACSI, NKC, MHF.

Dotykom prsta zmeníte preferovanú trasu cez mesto alebo ulicu, ktorú preferujete.

Vďaka zabudovanému WiFi pripojeniu, si dokážete aktualizovať údaje vo vašom zariadení aj bez nutnosti pripojenia k počítaču.

Smart notifikácie zobrazia na displeji upozornenia z vášho smartfónu ako napr. hovory, sms, emaily a iné. Bluetooth® hands-free umožňuje vykonávať hovory bez toho, aby ste zložili ruky z volantu.

Pripojenie Smartphone Link umožňuje zdieľať vašu polohu s priateľmi (LiveTrack) príjem dopravných správ, informácií o počasí a iné.

Podporuje bezdrôtovú parkovaciu kameru BC 30, takže uvidíte, čo sa deje za vašim karavanom.

Toto užitočné zariadenie s dotykovým displejom s veľkosťou 6,95 “ a detailnými mapami Európy s doživotnou aktualizáciou bude dostupné už začiatkom marca za doporučenú maloobchodnú cenu €399,99. Dostupný bude aj zvýhodnený balíček s bezdrôtovou parkovacou kamerou BC 30 za €519,99.

Zahlasuj v našej ankete o behu a zapoj sa do Garmin prieskumu v rámci Slovenska.

Aký si bežec? 

Prosím, vyber jednu odpoveď, ktorá ťa najlepšie charakterizuje: 

Používaš smart športové hodinky Garmin?

Ako to vidíš ty?

Prosím, označ najviac 3 odpovede: