Tactix® 7 su taktické GPS smart hodinky s tradičným tlačidlovým ovládaním aj dotykovým displejom.

Robustný, ale sofistikovaný dizajn zahŕňa 1.4″ always-on displej, špecifický dizajn titánovej lunety s DLC povrchovou úpravou (zadný titánový kryt s PVD úpravou). Zafírové sklíčko a stmievateľné svietidlo bielej alebo zelenej farby, displej kompatibilný so zariadeniami na nočné videnie, množstvo predinštalovaných taktických a leteckých funkcií, duálny formát GPS, Jumpmaster, projekcia trasových bodov, stealth režim a kill switch.

Navigujte sa aj v tých najnáročnejších podmienkach s elitnými funkciami, predinštalovanými mapami TopoActive, lyžiarskymi mapami. Presnú pozíciu zabezpečí multi -band a multi-GNSS chipset. Piloti ocenia špeciálne funkcie ako: Direct-To and Near Me Airports, METAR/TAF a Nexrad Weather Radar.

V tactix 7 nájdete aj pokročilé tréningové funkcie a metriky vrátane funkcie Stamina, nový športový profil HITT a komplexné sledovanie aktivity a zdravia. Pri bežnom nosení oceníte všetky bežné smart upozornenia, či bezkontaktné platby Garmin Pay a iné.

Verzia tactix 7 Pro a tactix 7 Pro Ballistics je vybavená aj solárnym dobíjaním, ktoré značne predlžuje výdrž batérie (až 139 dní v expedičnom režime)

Applied Ballistics Elite –  verzia tactix 7 Pro Ballistics obsahuje špeciálny balistický kalkulátor Applied Ballistics  pre streľbu na vysokú vzdialenosť.

AB Targed card – terčová karta, ktorá umožňuje pohlad na viac cieľov. ( len verzia tactix 7 Pro Ballistics)

AB SYNAPSE™ – doplková aplikácia, ktorá umožňuje vytvárať vlastné profily pre vaše zariadenie Garmin, ktorá obsahuje kompletnú databázu streliva Applied Ballistics® Bullet Library -viac ako 1 200 druhov testovaného streliva ( len verzia tactix 7 Pro Ballistics).

Hodinky sú dostupné v troch verziach:  tactix 7 za cenu 1099,90 € , tactix 7 Pro Edition za 1 299,90 € (verzia so solárnym dobíjaním, má v baleni navyše aj nylonový taktický náramok) a tactix 7 Pro Ballistic Edition 1 599,90 € (verzia so solárnym dobíjaním, má v baleni navyše aj nylonový taktický náramok, vybavená balistickým softwarom)

Technické parametre:

  • Rozmery: 51x51x14,9 (mm)
  • Sklíčko: zafírové/Powwer Sapphire (verzie označené Pro)
  • Material lunety: titán
  • Displej: 1.4 in (35.56 mm), 280×280 pix, transreflektívny always-on dobre čitatelný na slnku (MIP)
  • Hmotnosť 89 g (telo samotné:61g)
  • Batéria lithium-ion : režim smart hodiniek: 28 dní/37 dní (solar) GPS: 89 hodín/122 hodín (solar) Expedičné GPS: 62 dní/ 139 dní (solar)
  • Bezdrôtové technológie: Wi-Fi, BLUETOOTH, ANT+

 

 

Zahlasuj v našej ankete o behu a zapoj sa do Garmin prieskumu v rámci Slovenska.

Aký si bežec? 

Prosím, vyber jednu odpoveď, ktorá ťa najlepšie charakterizuje: 

Používaš smart športové hodinky Garmin?

Ako to vidíš ty?

Prosím, označ najviac 3 odpovede: