Efektná kombinácia klasických analogových hodiniek so smart funkciami prináša v tretej generácií hlbší monitoring aktivity a bezkontaktné platby Garmin Pay a luxusné materiály.

Pozdvihnite svoj štýl so sériou vívomove® Klasické ručičkové hodinky sa jedným dotykom odhalia svoju smart identitu. Po doručení správy sa jednoducho dotknite sklíčka, reálne ručičky hodiniek uvoľnia priestor pre diskrétny dotykový displej. Rozšírená ponuka funkcií vám umožňuje sledovať rôzne informácie o vašej kondícií od stresu až po úroveň energie Body Battery. Ak sa chystáte športovať , pripoojte GPS na vašom smartfóne a zaznamenajte svoje behy a prechádzky podobne ako na športových hodinkách Garmin. Verzie Style a Luxe sú vyrobené z prémiových materialov s plnefarebným dotykovým displejom a podporou bezkontaktných platieb  Garmin Pay™. Výdrž batérie 5 dní v smart režime + ďalších 7 dní v hodinkovom režime udrží krok s vašim životným tempom.

Informácie o cenách jednotlivých modelov nájdete na stránke slovenskej distribúcie TU

NOVÉ Rôzne veľkosti

– vívomove 3S s priemerom  39 mm

-vívomove 3 s priemerom  44 mm

-vívomove Style a Luxe s priemerom 42 mm

NOVÉ Pokročilý monitoring 

– 24/7 s Pulse OX ( saturácia kyslíku v krvi), Body Battery (Vaša energia počas dňa) sledovanie menštruačného cyklu, stresu, krokov, spánku, tepu, hydratácie a iné.  

NOVÉ Pripojiteľné GPS

– Pripojte vas kompatibilný smartfon a sledujte svoje beh/chôdzu s väčšou presnosťou . Ďalšie profily ponúkajú jogu, silový tréning, kardio a iné. 

NOVÉ Sklíčka a telo hondiniek

– vívomove Style je vybavený odolným kónickým sklíčkom Corning® Gorilla®  a telom vyrobeným z anodizovaného hliníka. vívomove Luxe má kónicke sklíčko vyrobené zo zafírového kryštálu a telo z chirurgickej ocele.V ponuke nájdete aj modely so striebrom a 18 a 24-karátovým zlatom.

NOVÉ Diskrétny displej

– vívomove Style a vívomove Luxe sú vybavené dvoj-segmentovým farebným dotykovým AMOLED displejom, ktorý je viditelný len vtedy, keď to potrebujete. vívomove 3 and 3S využíva jedno-segmentový monochromatický OLED displej.

NOVÉ Garmin Pay

– vívomove Style a vívomove Luxe podporujú bezkontaktné platby  Garmin Pay 

 Predinštalované športové aplikácie

– priamo v hodinkách nájdete miniaplikácie pre chôdzu, beh, plávanie v bazéne, jogu a iné. Tieto hod inky sledujú každý bruh pohybu, ktorý robíte.

Smart funkcie

– Zostaňte v spojení so smart notifikáciami na prichádzajúce hovory, správy, udalosti v kalendári a iné.

Sledovanie aktivity

– Denné štatistiky krokov, poschodí, minút intenzívnej aktivity, spálených kalórií a viac.

Výdrž batérie

– 5 dní so všetkými funkciami a 11 dní v režime hodiniek.

Ľahko vymenitelné náramky

-Na výber máte množstvo Quick release náramkov, ktoré vymeníte za pár sekúnd bez nutnosti použitia nástrojov.

 

 

hydration and more

Zahlasuj v našej ankete o behu a zapoj sa do Garmin prieskumu v rámci Slovenska.

Aký si bežec? 

Prosím, vyber jednu odpoveď, ktorá ťa najlepšie charakterizuje: 

Používaš smart športové hodinky Garmin?

Ako to vidíš ty?

Prosím, označ najviac 3 odpovede: