Garmin je značka, ktorá v bežeckom svete prináša inovácie už desiatky rokov. Prvé GPS bežecké hodinky a aj aktuálne najnovšie sú hodiny Forerunner. 

Slovenská distribúcia Garmin si v tomto duchu PRE VÁS BEŽCOV pripravila zaujímavú ponuku, aby ste svoje bežecké hodinky vedeli využiť čo najlepšie so všetkými funkciami, ktoré vám ponúkajú.

Pokročilé bežecké metriky – dynamika behu je efektívny spôsob ako vyhodnotiť vašu bežeckú formu/techniku. Potrebujete na to ďalší akcelerometer umiestnený na tele –  príslušenstvo Running dynamics POD alebo HRM-Pro™ Plus.

Preto teraz ku všetkým zakúpeným bežeckým hodinkám Forerunner 255 dostanete Running dynamics POD, ktorý sa predáva za 69,90€ úplne zdarma! Ku hodinkám Forerunner 955 dostanete zdarma HRM-Pro Plus v cene 129,90€ ! Takýto pulzomer dostanete zdarma aj ku každému ultra špeciálu Enduro 2 .

Tým to však nekončí! Aby ste to, čo nameriate vedeli aj správne aplikovať, ku bežeckým hodinkám dostávate aj jednodňový Bežecký Kurz v cene 90 € tiež úplne zdarma !!! Bežecké kurzy budú organizované počas roka 2023 vo viacerých slovenských mestách (zoznam miest a termínov sa pripravuje). Na kurze sa o vás postarajú ozajstní špecialisti z ORKO Tréningový Program.

Všetky hodinky so špeciálnou ponukou, označené modrou nálepkou s bežeckým kurzom nájdete u svojho obľúbeného predajcu, alebo zakúpite na www.garmin.sk. 

Zahlasuj v našej ankete o behu a zapoj sa do Garmin prieskumu v rámci Slovenska.

Aký si bežec? 

Prosím, vyber jednu odpoveď, ktorá ťa najlepšie charakterizuje: 

Používaš smart športové hodinky Garmin?

Ako to vidíš ty?

Prosím, označ najviac 3 odpovede: