Komu záleží na tom, že Forerunner® 935 poskytne pokročilé metriky pre beh, cyklistiku a plávanie? No predsa odhodlanému športovcovi ako si ty, čo je pripravený poraziť včerajšok! Tento prémiový smart športtester pre beh a triatlon pomôže so zmenami v tréningu a regenerácií, ktoré povedú k špičkovým výkonom.

S radosťou vám predstavujeme Forerunner 935,  GPS bežecké a triatlonové hodinky s pokročilými monitorovacími nástrojmi, metrikami od  Firstbeat. Nový pulzomer Elevate a množstvo funkcií, ktoré sú pripravené pomáhať v mikro korekcií tréningových plánov a potrebnom zotavení. Po spárovaní s novým  Running Dynamics Pod2, Forerunner 935 dokáže zobraziť všetky pokročilé bežecké metriky bez potreby použitia hrudného pásu. Nízky profil a váha len 49 gramov potešia atlétov, ktorým záleží na špičkových výkonoch.

 

Funkcionalita nového top modelu z rady Forerunner je veľmi podobná populárnym multišport hodinkám fénix5 . Forerunner 935 smeruje skôr na športovcov, ktorým záleží na každej sekunde a na každom grame. Ultra ľahké a veľmi príjemné na nosenie poskytujú majiteľovi všetky dostupné informácie o tom , ako jeho telo reaguje na tréning.Samozrejmosťou sú smart funkcie a automatický upload na Garmin Connect, či aplikácie Connect IQ Store.

Nové tréningové funkcie s technológiou Firstbeat umožňujú športovcom adekvátne upraviť tréningový cyklus. Tréningový StatusTraining automaticky analyzuje tréningy a úroveň kondície, takže dokážete okamžite posúdiť, či trénujete efektívne, vaša forma vrcholí alebo sa dostávate do fázy pretrénovanosti. Tréningová záťaž zase analyzuje aktivitu za posledný týždeň a stanoví, či trénujete v správnych zónach, teda či sú vaše tréningy dostatočne alebo naopak málo intenzívne. Nový algoritmus Tréning Efect 2.0 je teraz rozdelená zvlášť na aeróbnu a anaeróbnu zónu. Rozdiel pocítite hlavne vtedy, keď sa bude blížiť deň D- deň pretekov.

Forerunner 935 umožňuje bežcom využívať pokročilú bežeckú metriku bez nutnosti použitia hrudného pásu. Nový RD Pod (running dynamics) si jednoducho pripnete na pás vášho tréningového odevu a všetkých 6 pokročilých bežeckých metrík – kadencia, doba kontaktu so zemou, dĺžka  kroku a ďalšie sa vám zobrazia na displeji hodiniek. Váži len zanedbateľných 12 gramov a v predaji bude za doporučenú MOC € 69,99. Okrem toho Forerunner 935 poskytuje aj pokročilú metriku pre cyklistiku a plávanie. Po spárovaní s meračom výkonu Vector poskytne podrobné výkonové metriky a ergonomické parametre. Vo vode meria vzdialenosť, zábery, tempo osobné rekordy a iné.

Nová generácia optického pulzomeru Elevate monitoruje váš tep 24/7 v ešte kratších intervaloch ako v minulosti. Systém GPS a GLONASS poskytne presnú pozíciu aj obtiažnych podmienkach. Forerunner 935 má navyše aj ABC (altimeter, barometer, compass) senzory pre lepšiu orientáciu v neznámom teréne a sledovanie zmien počasia.

Atléti jednoducho zmenia šport jedným stlačením tlačidla  alebo nastaviť režim auto/manual multisport . Ostatné profily aktivít zahŕňajú napríklad  turistiku, trailový beh, veslárske športy, golf a iné. Forerunner 935 je kompatibilný s celou sériou VARIA, meračom výkonu Vector, či systémom Index na sledovanie zloženia telesnej masy ako hmotnosť, BMI, telesný tuk a iné.

Forerunner 935 podporuje Strava Live Segments, zobrazuje real-time výsledky, rebríčky a porovnanie s osobnými rekordmi. Zakúpením Forerunnera 935 získate 60 dňový Premium účet .

Po spárovaní s kompatibilným smartfónom odosiela  Forerunner 935 automaticky informácie do vášho účtu na Garmin Connect. GroupTrack umožňuje sledovanie tréningových partnerov v reálnom čase.  LiveTrack zase zobrazí vaším blízkym alebo trénerom vaše dáta a polohu v reálnom čase.

Výdrž batérie  Forerunner 935 je 24 hodín v režime GPS a 60 hodín v režime in UltraTrack (bez použitia optického senzoru) a 2 týždne v režime smart hodiniek.  Dostupný bude v  čiernom prevedení za €549.99. A tri-bundle, ktorý bude obsahovať náhradný remienok v žltej farbe, HRM-Tri, HRM-Swim, Quick Release Kit a za €699.99. Hodinky sú kompatibilné so systémom remienkov QuickFit ( rovnaká velkosť ako fénix 5), vymeniteľné bez použitia nástrojov.

Zahlasuj v našej ankete o behu a zapoj sa do Garmin prieskumu v rámci Slovenska.

Aký si bežec? 

Prosím, vyber jednu odpoveď, ktorá ťa najlepšie charakterizuje: 

Používaš smart športové hodinky Garmin?

Ako to vidíš ty?

Prosím, označ najviac 3 odpovede: