Garmin predstavil svoje najnovšie GPS bežecké hodinky s optickým pulzomerom Elevate. Forerunner 35 nesie prívlastok jednoduché, aj keď smart funkcie naznačujú iný level. Športové hodinky zobrazia základné údaje o vzdialenosti, tempe či osobných rekordoch. Monitor dennej aktivity okrem počítania krokov a kalórií kontinuálne monitoruje aj váš tep. Smart funkcie zahŕňajú notifikácie z vášho smartfónu, ovládanie prehrávača hudby alebo aj LiveTracking.

R_Forerunner35Family_HR_34372-300x194

Forerunner 35 je zariadenie, ktoré zoberie vašu snahu do ďalšieho levelu. Jednoducho si ich dáte na zápästie a môžete bežať. Pefektný nástroj pre tých, čo chcú zostať fit , zostávajú v spojení s okolím a chcú zaznamenávať alebo aj zdieľať svoj progres.

Untitled-1

Vysoko kontrastný displej je vhodný pre indoor aj vonkajší tréning. Viacero športových profilov ako beh, chôdza, cyklistika či kardio dajú priestor každému. Štýlová a ľahká konštrukcia, len 37,3 gramu,  umožňuje použitie pri športe ale aj bežných denných aktivitách. Výdrž batérie 9 dní v móde smarthodiniek a až 13 hodín v režime GPS je naozaj dostačujúca. Po spárovaní s kompatibilným smartfonom môžete využívať upozornenia na hovory, správy  a iné, či zdieľať svoju polohu a tréningové dáta v reálnom čase s funkciou LiveTrack. Cez toto pripojenie automaticky prebehne aj synchronizácia s vašim kontom na Garmin Connect a aktualizácia software zariadenia.

Forerunner 35 bude už čoskoro dostupný v štyroch farbách s doporučenou maloobchodnou cenou €199,99 .

Zahlasuj v našej ankete o behu a zapoj sa do Garmin prieskumu v rámci Slovenska.

Aký si bežec? 

Prosím, vyber jednu odpoveď, ktorá ťa najlepšie charakterizuje: 

Používaš smart športové hodinky Garmin?

Ako to vidíš ty?

Prosím, označ najviac 3 odpovede: