Je pravda, že ktorékoľvek smart hodinky vás spoja s vašími hovormi a e-mailami, ale iba Fénix3 vás dokáže spojiť s prírodou tak, aby ste si pohyb v prírode vychutnali v každej chvíli, či už je to rodinný výlet alebo extrémne dobrodružstvo. Vďaka aplikáciam, ktoré sú úplne zdarma na Connect IQ™ Store si môžete vaše Garmin hodinky vylepšiť na ideálneho spoločníka.

© 2014 Ronny Kiaulehn - All rights reseved. Publication of this image in any form without explicit permission is strictly forbidden! Please contact: Ronny Kiaulehn Photography Hochriesstrasse 19 D-85560 Ebersberg Germany: +49 171 4481562 Italy: +39 380 5070935 rkiaulehn@mac.com www.ronnykiaulehn.com www.everythingbutfish.eu www.element-wellness.com

Smer určujete Vy

Pešia túra alebo potulky v horách plné objavovania?  Adrenalínová jazda na bicykli po nedotknutých trailoch ? Vďaka presnému GPS vo fénix3 budete vždy vedieť tú správnu cestu. Vďaka funcií Trackback alebo vytvorenej ceste priamo v hodinkách sa vždy môžete vrátiť späť do campu alebo na parkovisko k svojmu autu. Stiahnite si widget PositionPlus a na displeji uvidíte presné detaily zemepisnej polohy, smerovania a rýchlosti pohybu. Keď sa dostanete na vrchol hory z epickou scenériou použite dialkový ovládač fotoaparátu na svojom Android smartfone Camera Remote a „kalendárovej“ panoráme nebudete chýbať ani vy.

Plánujte si dopredu

S fénix3 si môžete svoje dobrodružstvo naplánovať popredu. Pridajte si do hodiniek aplikáciu dwMap a hodinky môžete používať na live náhľad mapy a konkrétnych trás. Nainštalujte si aplikáciu a vytvárajte trasy na svojom mobilnom zariadení alebo počítači , ktoré si môžete odoslať do hodiniek. fénix 3 nepotrebuje internetové pripojenie na to, aby zobrazoval mapu, takže sa môžete navigovať kdekoľvek na svete bez obáv , že stratíte ten správny smer.

Už nemusíte čítať z neba

počasie vyčítate z aplikácie AccuWeather MinuteCast. Lepšie ako sedieť v aute a premýšľať nad tým, či sa nebo vyčistí je zapnúť apku na hodinkách a zistiť ako bude v najbližšom čase v danej lokalite. Nezabudnite na widget Sunrise/Sunset , ktorý sa vám veľmi hodí ak by sa náhodou vaše plány nečakane zmenili.

Snímka obrazovky 2016-05-11 o 16.02.36

Prenocujte v divočine

Pri viacdňových výletoch alebo výlete „za humnami“ oceníte výdrž batérie fénix3 50 hodín aktívneho gps. V noci sa vám hodí aplikácia Flashlight ktorá ožiari vaše najbližšie okolie tak aby ste zistili, čo sa kde nachádza v stane a podobne. Vaše deti zažijú dobrodružstvo nočnej oblohy s aplikáciou SkyWatch , ktorá vám pomôže lokalizovať súhvezdia a planéty na oblohe. Nemusíte byť astronóm, stačí, že obrázok na displeji zameriate na stred a vesmírne teleso, ktoré jhľadáte bude priamo pred vami.

Stále viac

Nové aplikáciae a widgety, či dátové polia stále pribúdajú, tak pri aktualizácií svojho zariadenia nezabudnite pozrieť, čo je nové na Connect IQ™ Store.

 

Zahlasuj v našej ankete o behu a zapoj sa do Garmin prieskumu v rámci Slovenska.

Aký si bežec? 

Prosím, vyber jednu odpoveď, ktorá ťa najlepšie charakterizuje: 

Používaš smart športové hodinky Garmin?

Ako to vidíš ty?

Prosím, označ najviac 3 odpovede: