Prekonaj svoje osobné rekordy s Forerunner 745. Tieto GPS športové hodinky poslúžia bežcom aj triatlonistom, ktorí potrebujú detailne údaje, tréningové plány priamo v hodinkách, smartfunkcie vrátane hudby, bezkontaktných platieb, notifikácií a iné. Predinštalované aplikácie na cyklistiku, plávanie a multišport vám pomôžu skonsolidovať údaje z „Brick“ tréningov.  Ciele sa vám budú dosahovať ľahšie aj vďaka pokročilým fyziologickým metrikám, ako napr. aklimatizácia na teplotu a nadmorskú výšku, Tréningová záťaž, alebo Tréningový Efekt 2.0. Spestrite si tréning hudbou priamo z hodiniek ( cez pripojené BT slúchadlá) alebo vašich obľúbených streamingových služieb synchronizovaných offline.

Komplexné, ale nositelné

Kompaktnejší dizajn, ktorý neprekáža pri tréningu alebo bežnom nosení. Najmenšie a najľahšie hodinky Garmin s kompletnou sadou pokročilých tréningových funkcií. Forerunner 745 prekvapí prakticky totožnou výbavou ako vlajková loď Fr 945. Okrem chýbajúcej mapovej navigácie rozdiely nájdete len na strane hardware. Novinkou, ktorú prináša nový model je denný prísun doporučených tréningov na základe vášho aktuálneho výkonu  a vylepšený algoritmus Doba Zotavenia. Algoritmus v nových hodinkách navyše zohľadnuje vašu úroveň denného stresu, kvalitu spánku a celkovú dennú aktivitu mimo tréningov.

Nové modely Forerunner 745 budú už čoskoro dostupné v predaji v rôznych prevedeniach : Forerunner 745 BlackForerunner 745 Neo Topic, Forerunner 745 Magma Red a Forerunner 745 Whitestone

 

Zahlasuj v našej ankete o behu a zapoj sa do Garmin prieskumu v rámci Slovenska.

Aký si bežec? 

Prosím, vyber jednu odpoveď, ktorá ťa najlepšie charakterizuje: 

Používaš smart športové hodinky Garmin?

Ako to vidíš ty?

Prosím, označ najviac 3 odpovede: