Robustná motocyklová navigácia Zūmo® XT vás sprevádza na ceste aj mimo nej. Jednoducho si prepínajte medzi cestnými a topografickými mapami, či satelitnými zábermi s vysokým rozlíšením BirdsEye.

Ultra-jasný 5,5 ”displej sa ľahko ovláda v rukaviciach aj v daždi. Zumo XT odolá všetkým druhom počasia, extrémnym teplotám a vibráciám. Výstrahy pre jazdcov upozornia na ostré zákruty a železničné priecestia.

Cestovatelia na odľahlé miesta ocenia kompatibilitu so satelitným komunikátorom Garmin inReach® (predáva sa osobitne). Získate tak možnosť posielať a prijímať správy kdekoľvek na zemi aj mimo dosahu mobilnej siete, podrobné informácie o lokálnom počasí a spoľahlivú službu interaktívneho SOS. Svoju polohu viete zdieľať v reálnom čase na svojej stránke s každým, kto chce sledovať vaše dobrodružstvo, ale aj súkromne, len pre vašich blízkych.

Spravujte a prezerajte všetky svoje cesty, trasy a prejazdové body vo vašom navigátore, smartfóne a počítači jednou aplikáciou  Garmin Explore™.

Nové Zumo XT bude v predaji už v marci 2020 za 499,99 €

Kľúčové funkcie

Nové  5.5” ULTRA-JASNÝ DISPLEJ Ultra-jasný 5.5 palcový displej vhodný na ovládanie v rukaviciach s ostrým HD rozlíšením je možné namontovať na šírku alebo na výšku; samozrejmosťou je odolnosť voči poveternostným vplyvom (IPX7) a drsnému terénu.

Nové CESTNÉ A TERÉNNE MAPY Ľahko prepínajte medzi podrobnými inštrukciami na cestách v Európe, predinštalovanými topografickými mapami a globálnymi satelitnými snímkami BirdsEye, takže vždy budete mať k dispozícii ideálny mapový podklad pre svoju jazdu.

Nové SATELITNÉ SNÍMKY BIRDSEYE Získajte prístup k globálnym satelitným snímkam BirdsEye s možnosťou sťahovania cez Wi-Fi® priamo do zariadenia bez poplatkov.

Nové ĽAHKO SPRAVUJTE SVOJE TRASY Spravujte a prezerajte svoje cesty, trasy a body cez zūmo XT1, smartfón a počítač s použitím Garmin Explore.

Nové ZAUJÍMAVÉ MIESTA Prednahraté cestovateľské body s hodnotením TripAdvisor®, body záujmu iOverlander a milióny nových pouplárnych miest Foursquare®.

Nové TRACK RECORDER Zaznamenávajte trasu, ktorú si môžete uložiť a zdieľať pre budúce dobrodružstvá.

Nové KOMPATIBILITA S INREACH® Spárujte zūmo XT s kompatibilným2 satelitným komunikátorom Garmin inReach (predáva sa samostatne) pre obojsmernú textovú komunikáciu, podrobné informácie o počasí, zdieľanie polohy a SOS.

ZDIEĽAJ SVOJE OBĽÚBENÉ TRASY Jednoduché zaslanie1 GPX súborov z telefónu do zūmo XT.

GARMIN ADVENTUROUS ROUTING™ Možnosť dobrodružného výpočtu pre nájdenie kľukatých a kopcovitých ciest pre viac vzrušujúcu jazdu.

PREHRÁVAČ HUDBY Streamujte a ovládajte hudbu3  zo svojho smartfónu cez zūmo XT alebo prehrávajte MP3 súbory uložené na vašom zūmo XT.

BEZPEČNOSTNÉ FUNKCIE JAZDCA Výstrahy jazdca na blížiace sa potenciálne riziká4 ako ostré zákruty, Bluetooth® volanie4 a automatické upozornenie na incident, ktoré v prípade nehody zašle správu s lokalizáciou miesta vybranej milovanej osobe.

AKTUÁLNE DOPRAVNÉ INFORMÁCIE, POČASIE A INÉ Získajte prístup k aktuálnej6 doprave a počasiu, zdieľajte cesty s ostatnými jazdcami a prijímajte smart notifikácie, keď spárujete Zūmo XT so smartfónom pomocou aplikácie Garmin Drive.

 

Zahlasuj v našej ankete o behu a zapoj sa do Garmin prieskumu v rámci Slovenska.

Aký si bežec? 

Prosím, vyber jednu odpoveď, ktorá ťa najlepšie charakterizuje: 

Používaš smart športové hodinky Garmin?

Ako to vidíš ty?

Prosím, označ najviac 3 odpovede: