Prichádza nová generácia monitorov aktivity pre deti Vívofit Junior 2 a prináša so sebou dobrodružstvá obľúbených hrdinov ako Minnie Mouse, BB-8TM , Captain America od Disney, Star Wars a Marvel. Každý náramok ponúka aplikáciu spojenú s jeho témou. Deti tak plnia misie a postupujú ďalej na ceste dobrodružstiev, odomykajú charaktery svojich hrdinov, tak že sú aktívne za pomoci svojich rodičov každý deň aspoň 60 minút. Táto vzrušujúca forma aktivity pozitívne formuje návyky zdravého a aktívneho životného štýlu už od útleho veku.


Mickeyho Narodeninové Prekvapenie : Disney Adventure

V tomto dobrodružstve deti pomáhajú Miške Minnie Mouse a jej priateľom prichystať tajnú narodeninovú oslavu pre Mišiaka Mickey. Vyzdobte oslavu s  Daisy Duck, upečte tortu s Goofym a prichystajte všetko bez toho aby sa to dozvedel Mickey!


Dobrodružstvá BB-8’:  Star Wars Story

Dobrodružstvá robota BB-8 a pilota Zepha na planéte Jakku. Hľadajte stratenú vesmírnu loď, nájdite všetky súčiastky na opravu, stretnite sa so  Maz Kanata aby ste pomohli zachrániť BB-8 v ohrození!


Ultronová Pomsta: Missia Marvel Avenger’s 

Deti pomáhajú Kapitánovi America a Avengers aby porazili zákerného Ultrona v New York City. V laboratóriu Tonyho Starka sa stretnete s Iron Manom, pomôžete Thorovi zajať Lockiho. Dokonca sa stanete spoločníkom Black Widow na supertajnej misií S.H.I.E.L.D.

Detské monitory aktivity sú nositeľné 24/7, vhodné aj do vody, majú nastaviteľný farebný displej, výdrž batérie 1+ rok a 2 druhy náramkov- elastický na menšie zápästia a nastaviteľný pre väčšie deti. Stále zapnutý displej ukazuje čas, dátum a upozorní deti na pohyb, keď sú dlhšie neaktívne.

Náramky sú dostupné ako príslušenstvo a umožňujú deťom prežiť každý z troch príbehov. Aplikáciu spravujú rodičia.

vívofit jr. 2 bude už čoskoro dostupný za €99.99 a €29.99 za každýďalší náramok s ďalším dobrodružstvom. Diozajn sa líši pri rôznych veľkostiach náramku: Minnie Mouse (Disney), BB-8, The Resistance, First OrderTM (Star Wars), Captain America, Avengers (Marvel).

 

Zahlasuj v našej ankete o behu a zapoj sa do Garmin prieskumu v rámci Slovenska.

Aký si bežec? 

Prosím, vyber jednu odpoveď, ktorá ťa najlepšie charakterizuje: 

Používaš smart športové hodinky Garmin?

Ako to vidíš ty?

Prosím, označ najviac 3 odpovede: