Garmin prináša na trh motivátor a monitor aktivity pre deti. Štýlový dizajn, ktorý si deti rýchlo obľúbia, skrýva v sebe odolné, vodotesné zariadenie s výdržou batérie až jeden rok. Okrem sledovania krokov a spánku navyše sleduje splnenie denného cieľa 60 minút aktívneho pohybu. Zdarma k nemu dostanete aplikáciu pre rodičov, ktorá vám umožní motivovať svoje deti k plneniu svojich povinností a tak získať vytúženú odmenu, alebo si zaslúžiť vreckové.

snimka-obrazovky-2016-11-29-o-10-36-22

Monitor aktivity vívofit jr. spravujú rodičia pomocou kompatibilnej aplikácie. Aplikácia umožňuje pridávať viac detí a sledovať ich kroky, spánok, aktivity počas dňa a údaje o povinnostiach, keď sa automaticky zosynchronizuje s vaším smartfónom. Priradíte úlohy a povinnosti, zistíte koľko mincí za odmeny má každé dieťa, a dokonca môžete pozvať celú rodinu a súťažiť spoločne v týždennej výzve v počte krokov

snimka-obrazovky-2016-11-29-o-10-36-45

Aplikácia deťom postupne odomyká dobrodružný chodník a umožňuje rodičom spravovať jednotlivé povnnosti, ktoré majú deti plniť. Rodičia môžu takto spravovať viacero detí a automaticky sa synchronizuje ich aktivita, takže každý deň môžete ako súťaž plnú zábavy. Aplikácia je od 14.2.2017 dostupná v slovenskom jazyku.

– a to všetko po spárovaní s vaším kompatibilným smartfónom.

Výdrž batérie až jeden rok

vívofit jr. je napájaný vymeniteľnou batériou, ktorá vydrží viac ako jeden rok, čo znamená, že deti nemusia prerušovať svoju zábavu pripájaním a nabíjaním. Tiež je perfektný na nosenie 24/7: pohodlný, deti si ho jednoducho nasadia bez pomoci, vodotesný, odolný proti zafarbeniu a vyblednutiu.

vívofit JR sa predáva za doporučenú maloobchodnú cenu €99,90. Viac informácií nájdete na www.garmin.sk vívofit jr.

 

Zahlasuj v našej ankete o behu a zapoj sa do Garmin prieskumu v rámci Slovenska.

Aký si bežec? 

Prosím, vyber jednu odpoveď, ktorá ťa najlepšie charakterizuje: 

Používaš smart športové hodinky Garmin?

Ako to vidíš ty?

Prosím, označ najviac 3 odpovede: