Obľúbené hity na zápästí s Vívoactive 3 Music. Tieto GPS smarthodinky s hudobným prehrávačom sú stvorené pre aktívny životný štýl. Okrem tuho sú pripravené na bezkontaktné platby Garmin Pay™, takže môžete nechať svoju peňaženku doma. Je len na vás ako prekonáte včerajšok s 15 predinštalovanými športovými aplikáciami, pulzomerom na zápästí, VO2 max a celodenným monitorovaním námahy… a omnoho viac…

NOVÉ HUDBA Nahrajte si 500 skladieb priamo z vášho počítača, alebo offline playlisty zo streamingových služieb. Už len spárujte s bluetooth slúchadlami a môžete vyraziť.
GARMIN PAY™ Garmin Pay™ sú služby bezkontaktnej platby čoskoro dostupné už aj na Slovensku. Peňaženku môžete nechať doma a platíte hodinkami.
CONNECT IQ™ Prispôsobte svoje hodinky s tisícami štýlov pozadia, dátovými poliami a aplikáciamio zdarma na Connect IQ store.
ŠPORTOVÉ

APLIKÁCIE

Viac ako15 prednahraných športových aplikácií vrátane jógy, kardio, behu, plávania v bazéne a iné.
CVIČENIA Vytvorte a stiahnite si svoje cvičenie vívoactive 3 Music ho celé zaznamená vrátane opakovaní a sérií, pauzy na odpočinok. (tréning sily a kardio) Tiež podporuje bežecké a cyklo tréningy.
GARMIN ELEVATE™

PULZOMER

Garmin Elevate je technológia merania pulzu priamo na zápästí.
MONITOROVANIE
NÁMAHY
Celodenné monitorovanie záťaže s časovačom odpočinku
MONITOROVANIE
VÝKONU
Lepší pohľad na vašu skutočnú úroveň fyzickej zadatnosti s VO2 max a  kondičný vek.
PRIPOJITEĽNOSŤ Smart notifikácie,počasie, kalendár, Nájsť môj telefón, odpovedanie prednastavenými správami, odmietnutie hovoru, Live Track a automatické update, či upload do vášho konta na Garmin Connect
GARMIN CONNECT™

APLIKÁCIA

Garmin Connect je online komunita kde sa môžete spája so svojimi priateľmi, zúčastňovať sa výziev, ukladať svoje výkony. Zadarmo dostupná aplikácia.
VÝDRŽ BATÉRIE 7 dní v režime smartwatch a 8 hodín so zapnutým GPS so spustenou hudbou.

Dostupné už čoskoro za doporučenú MOC €329,99

Zahlasuj v našej ankete o behu a zapoj sa do Garmin prieskumu v rámci Slovenska.

Aký si bežec? 

Prosím, vyber jednu odpoveď, ktorá ťa najlepšie charakterizuje: 

Používaš smart športové hodinky Garmin?

Ako to vidíš ty?

Prosím, označ najviac 3 odpovede: