Nová generácia nášho najjednoduchšieho cyklopočítača Edge® Explore 2 pomáha objavovať nové cyklotrasy s istotou. Na jasnom 3″ displeji sa môžete navigovať na mapách s vysokým kontrastom, či už ide o dobrodružstvá na cestách alebo mimo nich. Aj keď ste na bicykli sám, zostávate v kontakte so svojou rodinou a priateľmi, v prípade nehody im automaticky odošlete správu so svojou pozíciou (1).

VYLEPŠENÉ:  Dotykový displej sa dá dobre ovládať aj v daždi. Jednoduché používanie v rukaviciach. Lepšia viditeľnosť na priamom slnku.

VYLEPŠENÉ:  Jednoduché nastavenie aj vďaka prednastaveným profilom na cestu, MTB alebo používanie v interiéri. Pripravené na použitie priamo po vybratí z balenia.

VYLEPŠENÉ:  Špecifické mapy pre cyklistiku vám umožňujú jazdiť všade ako domácemu. Vylepšenia pre rôzne druhy cyklistiky, ktoré zvýrazňujú populárne cesty, či MTB chodníky s databázou vyhľadávaných POI bodov. Pridaný routing pre eBike.

NOVÉ: Vyhnite sa premávke  s vyznačenými úsekmi s frekventovanou premávkou priamo na mape. 

VYLEPŠENÉ:  eBike konektivita s ANT+ kompatibilnými eBike s navigačnými pokynmi a upozorneniami na základe stavu vašej batérie a zvoleného režimu pomoci.

VYLEPŠENÉ:  Výdrž batérie  až na 16 hodín aj pri náročnom používaní (2).

NOVÉ: Napájaný držiak pre použite s eBike.

Napájaný držiak umožňuje nepretržité nabíjanie z batérie vášho eBike. Montáž sa jednoducho umiestni na riadidlá a napája sa kompatibilným káblom (predáva sa osobitne) so systémami SHIMANO a BOSH.  Ak jazdíte na bicykli Cannondale so SmartSense, držiak namontujete bez použitia dodatočného kábla. Držiak je kompatibilný s Edge 1040, Edge 1030, Edge 830, Edge 530 a nový Edge Explore 2 vo verzii Power Bundle (zariadenia má nabíjacie piny).

Užitočné doplnky pre váš Edge 

  • Viac údajov – viac možností. Kompatibilné bezdrôtové snímače s dlhou výdržou batérie (predávajú sa osobitne) Pulzomer (hrudný pás) snímač rýchlosti a kadencie (pre získanie údajov aj bez GPS) a iné
  • Pripojte si cykloradar Varia pre zvýšenie bezpečnosti na cestách

Nový Edge Explore 2 bude už čoskoro dostupný na garmin.sk za MOC 299.99 € a vo verzii Edge Explore 2 Power Bundle za 399.90 €.

PARAMETRE

Rozmery : 106.1mm x 55.7mm x 20.6 mm

Displej: Transreflektívny memory in pixel (MIP) 3″ (76 mm) uhlopriečka

Hmotnosť: 104 g

Pamäť: 16 GB/ 200 hodín aktivity

(1) Po spárovaní s kompatibilným smartfónom. Pre požiadavky na  bezpečnostné a sledovacie funkcie navštívte garmin.com/safety

 

Zahlasuj v našej ankete o behu a zapoj sa do Garmin prieskumu v rámci Slovenska.

Aký si bežec? 

Prosím, vyber jednu odpoveď, ktorá ťa najlepšie charakterizuje: 

Používaš smart športové hodinky Garmin?

Ako to vidíš ty?

Prosím, označ najviac 3 odpovede: