Zachovajte si svoj štýl a buďte fit. Dizajnové hybridné smart hodinky s ručičkami a kryštalickým dotykovým displejom, ktorý diskrétne zmizne, keď ho nepoužívate. Ručičky sa dynamicky posunú aby nezavadzali, keď si čítate prijaté správy, alebo kontrolujete svoj tep. Počíta kroky, spálené kalórie a iné.

Druhá generácia smart hodiniek s klasickým analogovým vzhľadom prináša upgrade v podobe dotykového kryštalického displeja a integrovaného pulzomeru Elevate a ďalších funkcií

Welness monitor : monitoruje ako vaše telo reaguje na stresujúce faktory, takže ľahšie nájdete rovnováhu medzi záťažou a regeneráciou.

Fitness monitor : vypočíta odhad VO2 Max, váš kondičný vek, čo sú dva indikátory vašej telesnej kondí

Elevate : pulzomer na zápästí meria pulz 24/7

Monitor aktivity : zaznamenáva kroky, kalórie, vzdialenosť, tep a minúty intenzívnej aktivity.

Move IQ : Už nepotrebujete stalčiť tlačidlo . vívomove HR automaticky zaznamená vašu aktivitu, ktorú vám potom zobrazí vo vašom koénte na Garmin Connect.

Smart funkcie : Automatický upload, smart notifikácie, ovládanie prehrávača hudby v telefone, a iné.

Profily Aktivity: Prednahraté profily aktivity chôdza, beh, tréning sily a kardio.

vívomove HR bude dostupný v dvoch verziach:

vívomove HR Sport s váhou len 40.8 g a výdržou batérie 5 dní v smart móde a 2 týždne v hodinkovom móde.Vívomove odoláva vode pri sprchovaní a plávaní. Dostupný bude v poslednom štvrťroku 2017 za € 199,90.

vívomove HR Premium s váhou len 56.5 g , celokovovým telom, výdržou batérie 5 dní v smart móde a 2 týždne v hodinkovom móde. Vívomove odoláva vode pri sprchovaní a plávaní. Dostupný bude na začiatku decembra 2017 za € 299,90.

Zahlasuj v našej ankete o behu a zapoj sa do Garmin prieskumu v rámci Slovenska.

Aký si bežec? 

Prosím, vyber jednu odpoveď, ktorá ťa najlepšie charakterizuje: 

Používaš smart športové hodinky Garmin?

Ako to vidíš ty?

Prosím, označ najviac 3 odpovede: