Poprite všetky stereotypy s Instinct Crossover! Odolné hybridné smart GPS hodinky kombinujú skutočné ručičkové hodinky s pokročilou smart funkcionalitou a displejom s vysokým rozlíšením.

Technológia RevoDrive™ sa postará o presný čas aj v tých najnáročnejších prostrediach. Trénujte tak, ako potrebujete. Predinštalované športové aplikácie od silového tréningu až po MTB. Sledovanie zdravia 24/7 vám poskytne informácie o vašej úrovni energie, strese, spánku a iné. Už nikdy nezmeškajte hovor alebo správu so smart upozorneniami na vašom zápästí. Hotovosť a karty môžete pokojne nechať doma a bezpečne platiť bezkontaktne hodinkami s Garmin Pay. Batéria je iný level, takže hodiny nemusíte každú noc skladať z ruky a nabíjať , k dispozícii máte 28 dní a nocí v režime smart hodiniek, modely SOLAR ponúknu dokonca 70dní nepretržite v režime ručičkových hodiniek. Dostupná bude aj taktická verzia s režimom Stealth a kompatibilitou so zariadeniami na nočné videnie.

Hodinky budú dostupné v mesiaci december za MOC 549,99€,  vo verzii SOLAR za 599,99€, Instinct Crossover Solar (Tactical verzion) za 649,99€.  link na všetky verzie v eshope

Nové Klasický analógový zážitok – Fyzické hodinové ručičky so systémom REVODRIVE™, ktorý sa postará o presný čas aj v náročných podmienkach.

Nové Luminiscentné ručičky – povrch Super-Luminova®  zabezpečí dobrú viditeľnosť aktuálneho času v akýchkoľvek svetelných podmienkach vrátane úplnej tmy.

Nové Referenčný bod – vaša poloha vzhľadom na známe miesto napr. zaparkované auto, karavan aby ste jednoducho našli cestu späť.

Solárne dobíjaná batéria  Instinct Crossover SOLAR umožňuje neobmedzené používanie v analógovom režime a až 70 dní v režime smart hodiniek, režimom GPS je predĺženým na 31 hodín. Model Instinct Crossover ponúka až 28 dní v režime smart hodiniek, 25 hodín v režime GPS a až 71 dní v analógovom režime.

Vytvorený aby vydržal – Tieto hodinky sú vyrobené so štandardom MIL-STD-810. Sú mechanicky odolné, vydržia termálny šok a sú vodeodolné s normou 10 AT. Sklíčko je chemicky tvrdené.

Smart pomocník – vás upozorní na prichádzajúce hovory, zobrazí správy (Apple a Android) a umožní odpovedať na správy (Android).

Vaša aplikácia Garmin Connect – sa automaticky synchronizuje s hodinkami, aby ste videli všetky informácie o vašom zdraví a aktivitách na jednom mieste. Je potrebné mať nainštalovanú aplikáciu Connect  vo vašom smartfóne.

CONNECT IQ™ STORE – sťahujte si watchface, dátové polia, aplikácie a widgety s Connect IQ Store  na vašom kompatibilnom smartfóne .

Multi-GNSS – či už ste na horskom bicykli, túre, beháte, či lyžujete, máte stále prístup k viacerým satelitným systémom (GPS, GLONASS a Galileo) na použitie v komplikovaných podmienkach, keď len GPS nestačí.

Množstvo športov – predinštalované apky na beh, cyklistiku, plávanie, silový tréning, lezenie na umelej stene, alebo jogu a golf môžete dopĺňať na nikdy nekončiaci zoznam

HITT cvičenie – špecifický profil na HIIIT cvičenia vrátane AMRAP, EMOM, TABATA a vlastné. Nastavte si počet opakovaní, kôl, dĺžku intervalov a iné

Bežecký výkon (watty) – kontinuálne meranie sily, ktorú aplikujete na bežeckú dráhu ( s použitím Running Dynamics Pod alebo  HRM-Pro™ Plus)

Technické parametre

  • Rozmery : 45.0 x 45.0 x 16.2 (mm)
  • Hmotnosť: 65 g
  • Sklíčko : chemicky tvrdené/Power Glass™ (modely solar)
  • Telo hodiniek : vláknom vystužený polymér
  • Ručičky a značenie hodín : Super-Luminova®
  • Displej (so stredovým otvorom) :23 x 23 mm -176 x 176 pixelov, monochromatický, výborne čitateľný na slnku transreflektívny memory-in-pixel (MIP)
  • Batéria : nabíjateľná líthium-ion
  • výdrž batérie štandard/solar : Smartwatch (28/70 dní), analógový režim (71dní/neobmedzene) GPS (25/31 hod), Max GPS (111ú553 hodín)
  • Vodeodolnosť 10 ATM
  • bezdrôtové technológie: BLUETOOTH® a ANT+®
  • Pre obvod zápästia: 135 -230 mm

Zahlasuj v našej ankete o behu a zapoj sa do Garmin prieskumu v rámci Slovenska.

Aký si bežec? 

Prosím, vyber jednu odpoveď, ktorá ťa najlepšie charakterizuje: 

Používaš smart športové hodinky Garmin?

Ako to vidíš ty?

Prosím, označ najviac 3 odpovede: