Ak sa dokážete spoľahnúť na svoj inštinkt, tak sa každý môže spoľahnúť na vás. Športové outdoor GPS hodinky s navigačnými funkciami sú odolné do takej miery, že spĺňajú vojenské štandardy MIL-STD-810G. Puzdro hodiniek je vyrobené z polymeru vystuženého vláknami, vysoko kontrastný displej je odolný voči škrabancom a je perfektne čitateľný na akomkoľvek svetle. GPS, GLONASS a Galileo vám vždy spoľahlivo určia polohu, ak by ste sa aj tak dokázali stratiť, využite funkciu TracBack®, ktorá vás privedie späť na začiatok vašej trasy. Pri športe využijete predinštalované aplikácie ako beh, cyklistika, plávanie a iné. Tep meria posledná generácia optického pulzomera  Elevate™. Smart notifikácie priamo na vašom zápästí vás udržia v spojení, čokoľvek robíte a kdekoľvek ste.

Hodinky Instinct budú už čoskoro dostupné v predaji. V troch verziách Thundra Grey, Flame Red a Graphite Black v doporučenej MOC €299,99

VYROBENÉ ABY VYDRŽALI Spĺňajú  U.S. military standard MIL-STD-810G pre teplotu nárazy a vodotesnosť.(100 meters).
PERFEKTNÁ ČITATEĽNOSŤ Chánený, chemicky vytvrdený diplej je odolný voči škrabancom a optimalizovaný pre použitie v náročných svetelných podmienkach vonku.
GPS/GLONASS/

GALILEO

Garmin kvalitná navigácia GPS, GLONASS a Galileo, ktorá má spoľahlivejší príjem signálo v komplikovaných podmienkach.
OBJAVUJTE Využite funkciu TracBack® na navigáciu po tej istej ceste ako ste prišli až späť na začiatok. Už čoskoro spustíme nový we a aplikáciu  Garmin Explore™ na plánovanie vašich výprav.
ABC SENSORY Zabudovaný elektronický 3D kompas a barometrický výškomer.
MONITORUJTE A TRÉNUJTE Monitorujte srdcový tep your heart rate (disclaimer), activity and stress, and train with preloaded activity profiles such as running, biking, swimming, hiking and more.
ZOSTAŇTE V SPOJENÍ Zostaňte v spojení vďaka smart notifikáviam a automatickému uploadu na Garmin Connect™
VÝDRŽ BATÉRIE Výdrž batérie až 14 dní v móde smart hodiniek, 16 hodín v režime GPS a 40 hodín v režime UltraTrac™.
VYUŽITE GARMIN ECOSYSTEM Pripojte senzory a zariadenia Garmin, ako napr. bezdrôtový snímač teploty vzduchu Tempe, satelitné komunikátory inReach a zariadenia na sledovanie psov Alpha.

 

Zahlasuj v našej ankete o behu a zapoj sa do Garmin prieskumu v rámci Slovenska.

Aký si bežec? 

Prosím, vyber jednu odpoveď, ktorá ťa najlepšie charakterizuje: 

Používaš smart športové hodinky Garmin?

Ako to vidíš ty?

Prosím, označ najviac 3 odpovede: