Vlajková loď obľúbenej série Fénix 3 je vyrobená v najluxusnejšom štandarde švajčiarskych hodinkových majstrov. Kombinácia prémiovej kvality a výkonných smart hodiniek nemá na trhu obdobu.  Odolné telo vyrobené z titánu alebo ušľachtilej ocele s integrovaným optickým pulzomerom Elevate si zachovalo plnú funkcionalitu dobrodružných hodiniek. Je jedno, či  máte práve namierené na Everest alebo na reprezentačný ples, tieto hodinky splnia vaše očakávania a umožnia vám demonštrovať váš štýl v spoločnosti.

Dostupné budú čoskoro v troch prevedeniach.

Fénix Chronos TITANIUM – kované telo vyrobené z titánu (Grade 2) s lunetou  z brúseného titánu s tachymetrom a integrovanou EXO™ anténou GPS + GLONASS. Samozrejmosťou je kryštalické zafírové sklíčko so zvýšenou odolnosťou voči poškrábaniu.Hybridný remienok je vyrobený z individuálne kovaných a brúsených titánových článkov(Grade 2) v kombinácií so špecialnym elastomerom. Motýlikové zapínanie s rýchlouzáverom. Celková váha hodiniek vrátane remienka je neuveritelných 103 gramov. Doporučená maloobchodná cena bude € 1 299,99. V balení sa bude nachádzať aj náhradný športový remienok s rýchloupínaním pre jednoduchú výmenu.

Fénix Chronos STEEL – brúsené telo vyrobené z chirurgickej ocele 316L ( Rockwellová tvrdosť HRB 95) s lunetou  z brúsenej ocele s tachymetrom a integrovanou EXO™ anténou GPS + GLONASS. Kryštalické zafírové sklíčko má zvýšenou odolnosťou voči poškrábaniu. Remienok je vyrobený z päť-kusových článkov z ocele 316L a je vybavený rýchlozapínacím mechanizmom. Váha je 184 gramov. Bude dostupný v doporučenej maloobchodnej cene € 1 099,99  V balení sa bude nachádzať aj náhradný športový remienok s rýchloupínaním pre jednoduchú výmenu.

Fénix Chronos STEEL s vintage remienkom z hovädzej kože je varianta Chronos Steel s ručne vyrábaným náramkom z najkvalitnejšej hovädzej kože a lemovaním z nunucku. S váhou len 94 gramov. Dostupný bude v doporučenej maloobchodnej cene za € 999,99 V balení sa bude nachádzať aj náhradný športový remienok s rýchloupínaním pre jednoduchú výmenu.

 

Zahlasuj v našej ankete o behu a zapoj sa do Garmin prieskumu v rámci Slovenska.

Aký si bežec? 

Prosím, vyber jednu odpoveď, ktorá ťa najlepšie charakterizuje: 

Používaš smart športové hodinky Garmin?

Ako to vidíš ty?

Prosím, označ najviac 3 odpovede: