Edge® 1040 Solar je náš prvý GPS cyklopočítač poháňaný slnkom. Môžete tak jazdiť ešte dlhšie a s ešte lepším pokrytím aj v tých najťažších podmienkach. Solárne dobíjanie pridáva 20 minút za každú hodinu jazdy pri náročnom používaní1.

Edge® 1040 je našim prvým cyklopočítačom s využitím multi-frekvenčnej GNSS technológie pre ešte lepší príjem signálu pod hustými korunami stromov, na odľahlých chodníkoch v horách alebo v tzv. mestských kaňonoch. Je priam nabitý športovými funkciami, ktoré vám pomôžu pochopiť vaše slabé a silné stránky a prevedú vás každou výzvou. Pomáha managovať vaše úsilie tým, že vám poskytne cieľové výkony2 na trase a údaje stamina2 ,aby ste vedeli koľko vám „zostáva paliva v nádrži“. Nastavenie sa stáva hračkou, takže nový cyklopočítač len vyberiete z krabice a môžete nasadnúť na bicykel vo veľmi krátkom čase.

Nové: Solárne dobíjanie Power Glass™ predlžuje výdrž batérie a pridáva až 45 hodín náročného používania alebo 100 hodín používania v režime šetrenia batérie.

Nové: Jednoduchšie nastavenie rýchlejšie nastavenie a vylepšené užívateľské rozhranie pre jednoduchšie používanie a rýchly prístup k informáciám, dráham a nástrojom, či dátovým poliam. Váš Edge si jednoducho nastavíte aj cez pripojený smartfón.

Nové: Multi-frekvenčné GNSS vylepšená presnosť aj v náročných podmienkach.

Nové: Sprievodca výkonom je funkcia na lepšie rozloženie úsilia na trati , ktorá odporúča cieľový výkon2 na jednotlivých úsekoch presnosť aj v náročných podmienkach.

Nové: Real Time Stamina sledujte a manažujte svoje vyčerpanie, aby ste sa vyhli „prepáleniu“ svojho výkonu pri behu alebo na bicykli.

Nové: Cyklistický potenciál vyhodnotí vašu silu cyklistu a porovná ju s požiadavkami špecifickej dráhy, takže viete ako máte zamerať svoj tréning, aby ste na nej uspeli.

Vylepšené: Tréningové plány vás udržia na hrote s upozorneniami na dokončenie vynechaných tréningov a novými značkami na označenie tréningov pre lepšie plánovanie.

Vylepšené: Odolný dizajn dotykový displej , ktorý má lepšiu čitateľnosť a odozvu aj v náročných podmienkach a nová otočná montáž z kovu pre odolnejšie prichytenie.

Vylepšené: Prepočítavanie mimo trasy teraz môžete kľudne zísť z naplánovanej trasy a preskúmať, čo vás zaujíma, keď budete pripravený pokračovať podľa plánu, Edge 1040 vám ukáže tú správnu cestu.

Technické parametre 

  • Rozmery: 59.3 x 117.6 x 20.0 mm
  • Displej: 88.9 mm uhlopriečka , 282×470 pix, transreflektívny memory-in-pixel (MIP)
  • hmotnosť: 126 g (134 solar)
  • Zabudovaná pamäť : 32 GB (64 GB solar)
  • výdrž batérie:  35 hodín náročné používanie (45 solar)/ 100 hodín režim šetrenia batérie (70 solar)
  • ANT+®/BLUETOOTH®/Wi-Fi®
  • Celosvetová cyklistická mapa Garmin

Nové Edge 1040 budú dostupné už čoskoro na stránke garmin.sk TU za MOC od 549,90 €.

 

 

1) Vyžaduje jazdu v slnečných podmienkach 75k lux.

2) Vyžaduje pripojené príslušenstvo (predáva sa osobitne)

Zahlasuj v našej ankete o behu a zapoj sa do Garmin prieskumu v rámci Slovenska.

Aký si bežec? 

Prosím, vyber jednu odpoveď, ktorá ťa najlepšie charakterizuje: 

Používaš smart športové hodinky Garmin?

Ako to vidíš ty?

Prosím, označ najviac 3 odpovede: