Preneste si ihrisko priamo k vám a získajte ešte viac zo svojej hry. Malý prenosný monitor získava viac ako tucet podrobných metrík, ako je napr. rýchlosť hlavy palice, rýchlosť loptičky, spin, smer úderu, nárazový faktor a veľa iných.

Váš tréning získa na efektivite vďaka podrobnej analýze. Štatistika pre každú palicu zobrazí všetky metriky, video záznam vášho swingu aj graf zozptylu úderov, ktoré si môžete pozrieť na vašom smartfóne, a tak sa začať zlepšovať, presne, kde to potrebujete. Stačí vám na to voľne dostupná apka Garmin Golf.

Zahrajte si na viac ako 42 000 virtuálne 3D spracovaných ihriskách z celého sveta s aplikáciou Garmin Golf . Home Tee Hero je simulátor, v korom môžete vy aj vaši priatelia hrávať pravidelné týždenné turnaje s výsledkovou tabuľkou. Videoklipy si môžete ukladať na cloud.* (viď podmienky nižšie)

Prenosný golfový monitor bude dostupný už čoskoro v e-shope garmin.sk za doporučenú maloobchodnú cenu 599,99 € vrátane praktického prenosného púzdra so tripodom (stojanom) a držiakom na telefón.

* Niektoré funkcie vyžadujú Prémiové Členstvo v apke Garmin Golf. Na vyskúšanie prémiových funkcií je dostupná 30 dňová skúšobná doba, po ktorej uplynutí môžete pokračovať s plateným členstvom : 1 mesiac za 9.99€ alebo 99,99 € za ročné členstvo.

Zahlasuj v našej ankete o behu a zapoj sa do Garmin prieskumu v rámci Slovenska.

Aký si bežec? 

Prosím, vyber jednu odpoveď, ktorá ťa najlepšie charakterizuje: 

Používaš smart športové hodinky Garmin?

Ako to vidíš ty?

Prosím, označ najviac 3 odpovede: