Poznáte Tempo, skutočné-virtuálne preteky v malebnom prostredí Súľovských Skál? Skutočné preto, lebo ich trasy su tak reálne ako sa len dá a virtuálne preto, lebo štartovaciu pištoľ máte v rukách len VY. Deň aj čas štartu si určíte podľa potreby a nahraté výkony si porovnáte so skutočnými súpermi.

Ak rozmýšľate, že by ste si do Súľova prišli zabehať, dáme vám naše 3 najlepšie dôvody, prečo tak urobiť.

1. 

Je beh vaša čerstvo získaná vášeň, alebo ste začínajúci bežec vyššieho veku ? Ak trocha pochybujete, či sú pre vás bežecké preteky ten správny pápad, vyskúšajte si, ako by váš výkon vyzeral v porovnaní s ostatnými. Ak by vám počas behu pomaly došiel dych, tak nevadí, zvoľnite tempo a vychutnajte si krásne prostredie. Okrem vzdialenosti sú trasy odstupňované aj svojou náročnosťou tá najkratšia je vhodná aj pre úplneho začiatočníka (poznáme podľa seba 🙂 )

2.

 Perfektná generálka na očakávaný Garmin Beh Súľovskými Skalami. Výborný spôsob ako si vyskúšať svoju formu, poprípade prehodnotiť výber trasy. Výhodou totižto je, že na jednu registráciu môžete nahrať aj viacej výkonov a na všetkých troch trasách.

3.

Vždy ste chceli vyskúšať pokročilé funkcie vašich bežeckých hodiniek, len ste nikdy nemali „v rukách všetky karty“ ? Napríklad funkcia PacePro vám dokáže účinne asistovať v bežeckom teréne, kde je množstvo klesaní a stúpaní. Ak si napríklad do pretekov dáte za cieľ výsledný čas/tempo, neexistuje lepšia pomôcka. Stratégiu tempa si kľudne vytvoríte aj priamo v hodinkách, ale v apke Connect je to pohodlnejšie a prehľadnejšie. Ako na to : otvoríte si položku Tréning/Stratégie tempa PacePro. Vyberiete potrebnú dráhu plánovaného výkonu, nájdete ju na webe Tempo . Potom už len upravíte tempo na automaticky detekovaných úsekoch stúpania/klesania, uložíte a odošlete do kompatibilných hodiniek Garmin. Trocha podrobnejší návod nájdete TU

 

Zahlasuj v našej ankete o behu a zapoj sa do Garmin prieskumu v rámci Slovenska.

Aký si bežec? 

Prosím, vyber jednu odpoveď, ktorá ťa najlepšie charakterizuje: 

Používaš smart športové hodinky Garmin?

Ako to vidíš ty?

Prosím, označ najviac 3 odpovede: