Cyklistika v interiéri ako nikdy predtým! Taxc NEO 3M je výkonný smart cyklotrenažér s priamym náhonom direct-drive, so zabudovaným mechanizmom pre pohyb všetkými smermi. S najpokročilejším Neo magnetickým motorom pre najrealistickejšiu jazdu akú ste na trenažéri zažili.

Tacx NEO 3M

Inovatívny Tacx® virtuálny zotrvačník dokáže okrem iného simulovať jazdu na rôznych povrchoch ( pri spárovaní s apkou Tacx Training™ , alebo inými populárnymi tréningovými apkami) . Bezproblémové pripojenie k aplikáciám tretích strán a automatické odosielanie údajov do Garmin Connect.

Nová predinštalovaná 11-rýchlostná kazeta zaznamená, že trenažér je pripravený na použitie priamo z krabice a praktická rúčka pridáva na presnosti.

Tacx NEO 3M je stavaný na maximálny výkon 2200 wattov a poskytuje odchýlku merania 1%, vrátane úsekov pedálovania v sedle/v stoji. LED indikátor ukazuje ako intenzívne ste sa opreli do pedálov.

Už čoskoro na garmin.sk za  cenu 1 999,99 €

NOVÉ Vstavaný pohyb všetkými smermi Integrované Motion Plates, ktorých funkcia sa dá zapnúť/vypnúť vytvárajú spolu s bočným náklonom najrealistickejší pohyb v tejto triede cyklotrenažérov. Dizajn celého cyklotrenažéra bol zámerne prispôsobený čo najlepšiemu nakláňaniu zo strany na stranu pre väčšie pohodlie a realistický pocit z jazdy.

NOVÉ Kazeta v balení trénovať môžete ihneď vďaka predinštalovanej 11-rýchlostnej kazete.

NOVÉ Integrovaná rukoväť vďaka ktorej sa trenažér lepšie prenáša a keďže sa dokáže nabíjať sám, trénovať môžete kdekoľvek.

NOVÉ Priame pripojenie Nový Tacx Smart Network Adapter (predáva sa zvlášť) využíva Ethernetové alebo Wi-Fi® pripojenie na vytvorenie stabilnejšieho pripojenia, keď sa používa viac trenažérov na jednom mieste, ako napr. virtuálne preteky.

Simulácia povrchov vďaka technológii virtuálneho zotrvačníka dokáže simulovať rôzne povrchy ako napr. dlažobné kocky, gravel, mokrú vozovku, pre pohodlné trénovanie v rôznych podmienkach. Nutné pripojenie k tréningovej apke Tacx Training™, alebo inej populárnej tréningovej aplikácii.

Vystúpajte až do oblakov v tých najstrmších stúpaniach. Realistické simulovanie až 25% stúpania a simulácia zjazdu.

Jazda bez káblov NEO 3M vytvára elektrinu z vášho pedálovania, takže môžete trénovať kdekoľvek.

Tréningové aplikácie využívajte Tacx Training™ pre tréningové plány, hi-res filmy a trénujte tak ako WorldTour teamy s predplatným Premium (prvé 3 mesiace zdarma). Bezproblémová integrácia s aplikáciami tretích strán ako napr. TrainerRoad, Zwift.

TacxNeo3M

Technické parametre

Hmotnosť: 23,6 kg

Rozmery: 630 x 800 x 595 mm

Odporová jednotka: Direct-drive s motorovou brzdou

Magnet: 32 neodymových+motor

Maximalný výkon zaťaženia: 2 200 wattov

Maximalná sila brzdenia: 26 N

Kompatibilita priloženej kazety : SHIMANO/SRAM 11-speed

Bezdrôtové technológie: BLUETOOTH® Low energy(LE), ANT+®

Zobrazenie údajov: smartfon, tablet, cykopočítač, športové hodinky, počítač s ANT+ anténou.

Kalibrácia: bez nutnosti kalibrácie

 

 

Zahlasuj v našej ankete o behu a zapoj sa do Garmin prieskumu v rámci Slovenska.

Aký si bežec? 

Prosím, vyber jednu odpoveď, ktorá ťa najlepšie charakterizuje: 

Používaš smart športové hodinky Garmin?

Ako to vidíš ty?

Prosím, označ najviac 3 odpovede: