Garmin sa stále snaží zlepšovať svoje produkty, preto prináša nové funkcie aj na hodinky a cykopočítače, ktoré už používate. Aktualizácia sa pre používateľov uvoľnuje postupne v budúcich týždňoch. AK máte nastavené automatické aktualizácie, tak prebehne automaticky, alebo ju môžete vykonať prostredníctvom Garmin Express.

Nové funkcie dostupné pre hodinky fēnix® , epix™ (Gen 2), Tactix® 7, Enduro™ 2, MARQ® (Gen 2), Forerunner® 255 a  Forerunner® 955 (jednotlivé modely/funkcie – viď tabuľka na konci článku)

BEŽECKÝ VÝKON ZO ZÁPÄSTIA (bez potreby ďalšieho príslušenstva)

Majte svoj beh pod kontrolou vďaka metrikám výkonu (watty) v reálnom čase. Teraz aj bez potreby dodatočného príslušenstva.

TEMPO PRISPÔSOBENÉ SKLONUPri behu do kopca, alebo z kopca sa zobrazuje ekvivalent tempa po rovine.Takto je prisôsobenie vášho úsilia na rôznych terénoch jednoduchšie.

RANNÉ HLÁSENIEV tomto štvrťroku pribudne do viacerých zariadení. Ranné hlásenie vám dáva prehľad o denne odporúčaných cvičeniach , vašom spánku a stav HRV. Pri spárovaní so smartfonom aj prehľad počasia. Report si môžete nastaviť tak, aby vám zobrazoval čo potrebujete

NEXTFORKTM mapová funkcia

Vzdialenosť k ďalšej križovatke chodníkov (trailov) a názov chodíkov (ak je dostupný)

AUTO REST (ULTRARUN)

Pri aktivite Ultra beh hodinky automaticky zaznamenávajú čas strávený na občerstvovacích staniciach, alebo kontrolných bodoch, takže sa nemusíte starať o pauzovanie aktivity.

BACKCOUNTRY SNOWBOARD

Tento predinštalovaný šport rozoznáva medzi nastúpanými metrami a metrami zjazdu na snowboarde.

DISC GOLF

Všetky štatistiky s aktivitou Disc Golf. A pre všetkých, čo chcú štistiky a vzdialenosti ku košu na viac ako 14 000 disc golf ihriskách priamo na zápästí si môžu stoahnuť COnnect IQ apku UDisc.

Nové funkcie dostupné pre cyklopočítače Edge® Explore 2 a Edge® 1040 (jednotlivé modely/funkcie – viď tabuľka nižšie)

PERSONALIZOVANÉ ADAPTÍVNE TRÉNINGOVÉ FUNKCIE

Zostávajte pripravení na stupne víťazov s tréningovými tipmi a denne doporučnými cvičeniami  Priamo na displeji zariadenia môžete vidieť celý týždeň naplánovaných tréningov, ktoré sa adaptujú na základe vášej aktuálnej formy, zotavenia a nárokov na nadchádzajúcu udalosť v kalendári Connect (iba Edge 1040)

SPRÁVY OD DIVÁKOV

Pri spárovaní smartfonu si môžete svoju jazdu vychutnávať aj s motiváciou od rodiny a priateľov vo forme textových správ na displeji Edge.

ZDIELANIE UDALOSTÍ V REÁLNOM ČASE

Zo spárovaného smartfonu sa automaticky odosielajú správy priateľom a rodine o vašom aktuálnom výkone.

Zahlasuj v našej ankete o behu a zapoj sa do Garmin prieskumu v rámci Slovenska.

Aký si bežec? 

Prosím, vyber jednu odpoveď, ktorá ťa najlepšie charakterizuje: 

Používaš smart športové hodinky Garmin?

Ako to vidíš ty?

Prosím, označ najviac 3 odpovede: