Domov je bližšie ako si myslíte. Tento satelitný komunikátor pridáva dobrodruhom a ich rodinám pokoj na duši, bez toho aby pridával ďalšiu váhu v ich batožine.

Zostaňte v kontakte kdekoľvek na zemeguli s obojsmernou textovou komunikáciou a interaktívnou funkciou SOS. Funkcia TracBack® vás dovedie na miesto z ktorého ste vyštartovali presne trasou, ktorou ste prišli – priamo vo vašej dlani. Svoju polohu môžete zdieľať s priateľmi a rodinou s použitím stránky  MapShare alebo súradnicami v správach. Digitálny kompas udáva presný smer aj keď sa nehýbete. S apkou Garmin Explore môžete plánovať svoje výlety, pristupovať k topo mapám, vytvárať trasové body, sťahovať ich do rôznych zariadení a omnoho viac. Vaše dobrodružstvá budú trvať dlhšie s výdržou batérie až 10 dní (v režime sledovania 10 min).

Na využívanie služieb satelitnej siete Iridium (vrátane komunikácie) je nutné mať aktivovaný dátový plán

Okrem lokalizačných a navigačných funkcií dobrodruhovia ocenia aj detailné predpovede počasia. Vyžiadať si môžete predpoveď počasia platnú presne pre vašu aktuálnu polohu alebo trasové body vo vašom itinerári.

Písať správy, alebo spúšťať sledovanie, či SOS môžete aj na displeji pripojeného smartfónu, či iných Garmin zariadení.

Nenechajte sa oklamať veľkosťou 5.17 x 9.90 x 2.61 cm a váhou 100.0 g ! inReach Mini 2 je zariadenie odolné voči nárazom (MIL-STD-810) a vode (IPX7). Dokúpiť si môžete puzdro s odolnosťou 10ATM.

Viac zariadení InReach so satelitnou technológiou Iridium nájdete TU na garmin.sk

Zahlasuj v našej ankete o behu a zapoj sa do Garmin prieskumu v rámci Slovenska.

Aký si bežec? 

Prosím, vyber jednu odpoveď, ktorá ťa najlepšie charakterizuje: 

Používaš smart športové hodinky Garmin?

Ako to vidíš ty?

Prosím, označ najviac 3 odpovede: