Vydajte sa v ústrety ďalšiemu dobrodružstvu s novou GPSmap 66. Či už to je turistika alebo horolezectvo, kayaking, horská cyklistika, môžete objavovať s väčšou istotou. Už ikonická GPSmap má v novej generácií 3″ displej, novú   Quad-Helix anténu s príjmom GPS/GLONASS/GALILEO. Pre zvýšenú bezpečnosť počas ďalších expedícií je predĺžená životnosť batérií na jeden týždeň (v expedičnom móde). Vďaka bezdrôtovej konektivite môžete využívať globálne predpovede počasia Active Weather a priamu synchronizáciu s novou aplikáciou Garmin Explore ™. Vzhľad a funkcie si môžete prispôsobiť s aplikáciami, dátovými poľami a widgetmi z Connect IQ Store úplne zdarma. The GPSMAP 66st má predinštalovanú mapu TopoActive Europe. 

Dostupné v predaji na www.garmin.sk

VEĽKÝ FAREBNÝ DISPLEJ Farebný 3” displej s perfektnou čitateľnosťou na priamom slnku
GPS, GLONASS, GALILEO Podpopra Multi-satellitného príjmu pre lepšiu fixáciu signálu aj v tých najťažších podmienkach (podporuje GPS, GLONASS aj GALILEO)
VÝDRŽ BATÉRIE Až 16 hodín v štandardnom režime a 1 týždeň v expedičnom režime.
ABC SENSORY S AUTOMATICKOU KALIBRÁCIOU Automatická kalibrácia barometrického výškomeru a 3D kompasu sa stará o precíznejšie údaje počas premenlivých podmienok.
NENECHAJTE SA ZASKOČIŤ BÚRKOU Rozšírená podpora bezdrôtového pripojenia umožňuje využívať aplikáciu Active Weather  pre aktuálne predpovede počasia na celej zemeguli, animovaný radar počasia.
STVORENÉ PRE DOBRODRUŽSTVO Integrované LED svietidlo a SOS maják, ktorý môžete využiť v krízovej situácii. Spl’ňa vojenské nároky odolnosti voči teplote, nárazu a vode(MIL-STD-810G) a je dokonca kompatibilné s nočným videním.
VIETE KAM IDETE Prístup k satelitným záberom BirdsEye priamim pripojením na wifi, bez nutnosti použitia počítača, sťahovanie bez poplatkov. Predinštalovaná mapa TopoActive Europe v modeli 66st
EXPLORE Kompatibilné s Garmin Explore™ webová a mobilná aplikácia na spravovanie trás, ciest a trasových bodov. Spracovanie štatistík priamo v teréne v offline móde.
Prémiová konektivita Garmin Connect podporuje funkcie ako LiveTrack, GroupTrack & Wireless SW update počas Bluetooth pripojenia so smartfónom. Podpora bezdrôtových senzorov  cez  ANT+ a pripojenie Garmin inReach Mini pre globálnu komunikáciu a trakovanie, nonstop SOS služby.
CONNECT IQ Rozšírte monžnosti vášho zariadenia s  aplikáciami, widgetmi, dátovými poliami z Connect IQ Store.
WIKILOC Predinštalovaný Wikiloc Connect IQ aplikácia s 30 dňovou skúšobnou verziou pre sťahovanie  turistických chodníkov na celom svete ( viac ako 9,000,000 )
IKONICKÁ  GPSMAP 6x NAVIGÁCIA Nájdete tu všetky navigačné funkcie pre ktoré sú zariadenia GPSmap už dlho vyhľadávané, vrátane tlačidlového ovládania, quad helix anténu, tracBack a iné.
VCŠETKY MAPY Podpora viacerých formátov máp: Topo Maps, BlueChart g2, CustomMaps, BirdsEye, City Navigator
ROZŠÍRITEĽNÁ PAMäŤ Interná 16GB  sa dá rozšíriť microSD ™ kartou
WATER RATING IPX7.

 

 

Zahlasuj v našej ankete o behu a zapoj sa do Garmin prieskumu v rámci Slovenska.

Aký si bežec? 

Prosím, vyber jednu odpoveď, ktorá ťa najlepšie charakterizuje: 

Používaš smart športové hodinky Garmin?

Ako to vidíš ty?

Prosím, označ najviac 3 odpovede: