Zvládate na bicykli extrémne kopce? Tak to sa určite musíte zapojiť do našej výzvy na Bikefeste. Pripravili sme pre vás (nie až tak úplne virtuálnu) verziu známeho výšľapu na kopec v Kálnici.

Stačí, ak počas BIKEFEST 2021 prídete do prezentačného stanu Garmin, vysadnete na profi biketrenažér TACX Neobike smart a absolvujete trasu totožnú s reálnym výšľapom (dĺžka 400 m, prevýšenie 100 m, stúpanie 10 %). Každý účastník, ktorý absolvuje trasu do cieľa, získa TACX bidón (s certifikátom UCI) a bude zaradený do zlosovania o hlavnú cenu TACX FLOW – smart odporový trenažer. Celé znenie podmienok súťaže nájdete na konci tohto článku.

 

Pre viac informácií o smart cyklotrenažéroch TACX navštívte náš web tacx.garmin.sk 

Podmienky účasti TACX Extrémny Virtual Výšľap.

– Trasa výšľapu má dĺžku 400 m, prevýšenie 100 m, stúpanie 10%

– Výzvy Tacx Extrémny Výšľap sa môže zúčastniť každý návštevník Bikefestu bezplatne, ktorý sa zaregistruje a zúčastní výšľapu na cyklotrenažéri TACX v stane GARMIN.

– Prví účastníci môžu vyraziť “na trať” už od 10:00 v piatok 27.8., posledná súťažná jazda bude možná najneskôr v nedeľu 29.8. o 15:00. 

– Každý účastník bude mať vytvorený profil a jeho výsledok sa počas celého bikefestu bude zobrazovať v aktuálnej výsledkovej  tabuľke.

– Každý účastník, ktorý úspešne absolvuje trať výzvy až do cieľa, získava originálny bidón TACX, ktorý plní všetky oficiálne predpisy UCI. Počet bidónov je obmedzený, pri veľkom zájme o účasť sa môže stať, že na posledných účastníkov už tento predmet nezostane.

– Každý účastník, ktorý úspešne absolvuje trať výzvy až do cieľa, bude zaradený do zlosovania o hlavnú cenu TACX FLOW- smart odporový trenažér.
 V pondelok 31.8 Garmin oficiálne oznámi výsledky na svojich soc. sieťach a absolútny víťaz získa hlavnú cenu TACX FLOW- smart odporový trenažer.

 

Zahlasuj v našej ankete o behu a zapoj sa do Garmin prieskumu v rámci Slovenska.

Aký si bežec? 

Prosím, vyber jednu odpoveď, ktorá ťa najlepšie charakterizuje: 

Používaš smart športové hodinky Garmin?

Ako to vidíš ty?

Prosím, označ najviac 3 odpovede: