S turistickou navigáciou eTrex Solar môžete používaním na slnku získať neobmedzenú výdrž batérie pri podmienkach slnečného žiarenia 75.000 luxov. Sledujte trasové body, navigujte sa späť na obľúbené miesta, na  vysokokontrastnom 2.2” displeji. Viacfrekvenčné GPS poskytuje spoľahlivo presnú pozíciu. Po spárovaní s aplikáciou Garmin Explore™ na vašom smartfóne (Android/iPhone) môžete jednoduchšie plánovať svoje výlety. Získate Geocaching Live bezdrôtové pripojenie ku cloudovému priestoru, prehľad o počasí, smart upozornenia a môžete vykonávať aktualizácie software a iné. Digitálny kompas s vysokou presnosťou aj pri meraní absolútne bez pohybu. ETREX® SOLAR bude dostupný už čoskoro za 279,90 € tu na webe garmin.sk.


KĽUČOVÉ VLASTNOSTI:

VÝDRŽ BATÉRIE: Neobmedzená výdrž pri používaní za slnečných podmienok s intenzitou 75 000 Lux – alebo 100 hodín pri použití GNSS s viacerými frekvenciami , 200 hodín iba GPS, 1 800 hodín expedičný režim.

VIACFERKVENČNÉ GPS: prístup k viacerým frekvenciám satelitného systému dokáže významne spresniť pozíciu.

MULTI GNSS: Prístup k viacerým globálnym navigačným systémom (GPS, GLONASS, Galileo, BeiDou a QZSS) pre pozíciu v zložitých podmienkach.

GEOCACHING: Automatické aktualizácie „kešiek“ z Geochaching Live vrátane popisov, logov, nápovedy. Po spárovaní s apkou Garmin Explore sa každý váš nález nahrá na váš profil Geocaching.com.

DIGITÁLNY KOMPAS: 3-osý kompas, ktorý funguje presne aj bez nutnosti pohybu.

POČASIE: Pri spojení s apkou Explore získate predpoveď počasia v reálnom čase, takže máte prehľad o zmene podmienok.

APLIKÁCIA GARMIN EXPLORE: Pri spojení s apkou Garmin Explore  získate bezdrôtové aktualizácie software, cloudový priestor, plánovanie výletov, smart notifikácie a mapy.

etrx solar

Technické parametre:

rozmery: 64 mm x 105 mm x 31mm

hmotnosť: 141 gramov

displej: 3.3 cm x 4.4 cm ; 2.16” diag (5.5cm), transreflektívny , monochromatický

pamäť: 28 MB

bezdrôtové technológie :BLUETOOTH®

interface: USB-C

trasové body: 1 000

trasy: 50

aktivity: 200

 

Zahlasuj v našej ankete o behu a zapoj sa do Garmin prieskumu v rámci Slovenska.

Aký si bežec? 

Prosím, vyber jednu odpoveď, ktorá ťa najlepšie charakterizuje: 

Používaš smart športové hodinky Garmin?

Ako to vidíš ty?

Prosím, označ najviac 3 odpovede: