Ste pripravení na posúvanie limitov – rovnako ako nové Enduro 3. Ultravýkonné GPS smarthodinky sú ako stvorené pre zdolávanie najťažších výziev. Pri svojej nízkej hmotnosti poskytujú mimoriadnu odolnosť aj pri drsnom používaní a neočakávanej záťaži.

Na nové Enduro 3 sa môžete spoľahnúť a užívať si aktivitu s pokročilou analýzou tréningu a výkonnosti. Extrémna výdrž batérie s podporou solárneho dobíjania poskytuje dostatok energie pre záznam aktivít s GPS až do 320 hodín 1. Vďaka integrovanému svetlu LED si pohodlne posvietite v tme resp. použite výstražné svetlo, aby ste signalizovali svoju prítomnosť pri pohybe na ceste alebo v teréne.

Maximálny komfort aj dlhom pri nosení zabezpečí dodávaný nylonový UltraFit remienok. Predinštalovaná topografická mapa bude ideálnym spoločníkom v neznámom teréne s optimalizovanými funkciami pre orientáciu a navigáciu.

Ak ste pripravení zdolávať najväčšie výzvy a očakávate partnera s výdržou, tak Enduro 3 sú tie pravé hodinky pre vás. Hodinky sú dostupné za cenu 899,99 €.

KĽÚČOVÉ FUNKCIE

NOVÉ: NÍZKA HMOTNOSŤ

Enduro 3 sú dizajnované hodiny s cieľom poskytnúť pri nosení maximálny komfort s mimoriadne nízkou celkovou hmotnosťou, iba 63 g.

NOVÉ: SOLÁRNE DOBÍJANIE

Solárne dobíjanie prešlo do ďalšieho levelu.  Zabezpečuje mimoriadne dlhú výdrž batérie, s výdržou až do 90 dní v režime smarthodiniek 2 a až do 320 hodín v režime záznamu s GPS a podporou solárneho dobíjania 1. Všetko so zapnutým displejom (always-on), vždy pripravené na najväčšie výzvy.

NOVÉ: GARMIN SHARE

Vďaka tejto funkcii jednoducho zdieľate uložené pozície, trasy, tréningy s kompatibilnými Garmin zariadeniami vašich priateľov.

NOVÉ: DYNAMIC ROUND-TRIP ROUTING

Dynamic round-trip routing funkcia vám umožní zadať vzdialenosť, ktorú chcete prejsť a navrhne trasy, ktorými vás bude navigovať späť dokonca aj keď zmeníte trasu.

NOVÉ: POKROČILÝ SILOVÝ TRÉNING

Zvýšte svoj výkon a predchádzajte zraneniam s cielenými silovými tréningovými plánmi, plus cvičeniami zameranými na špecifické športy pre mnoho rôznych druhov aktivít a všetky typy atlétov.

VYLEPŠENÉ: MAPOVANIE

Objavte nové perspektívy s mapami TopoActive s reliéfnym tieňovaním, plus predinštalované mapy tisícov golfových ihrísk a lyžiarskych stredísk po celom svete.

Viac informácii na webe enduro.garmin.sk

POROVNANIE GENERÁCII

UPOZORNENIE: Poskytnuté údaje sa môžu odlišovať od konečnej podoby. Pre presné údaje a ďalšie detaily prosím navštívte web garmin.sk