Nezadržatelne sa nám blíži posledný májový víkend, ktorý je pre cyklistov ten NAJ v roku. Je to totiž tradičný dátum konania najväčšieho festivalu a testovačky bicyklov na Slovensku BIKEFEST 27.-29.5. 2016 v Dema Bikeparku Kálnica (okres Nové Mesto nad Váhom).

zariadeniabkfst

Čakať na Vás bude viac ako 400 testovacích bicyklov a široká ponuka zariadení Garmin. Akčné kamery, cyklopočítače, cyklo radar, merač výkonu a iné super vecičky z našej ponuky. Test vybraného zariadenia  si môžete rezervovať priamo na stránke bikefestu v sekcií BIKE TESTY  značka GARMIN . Testy zariadení sú všetkých zaregistrovaných úplne ZDARMA. Najdete medzi nimi okrem ponuky akčných kamier a cyklopočítačov aj novinky z rady VARIA alebo Vector

Facebook Preview

V spolupráci s našim partnerom CTM Racing Teamom sme Vám pripravili super zážitok. Budete môcť jazdiť s jazdcami CTM Racing teamu. Ba čo viac! Vašu jazdu vám títo skúsení jazdci natočia na akčnú kameru Garmin VIRB. Všetkých účastníkov tréningových jázd s CTM Racing Teamom zaradíme do zlosovania o akčnú kameru GARMIN VIRB X . 

Jazdy budú začínať pred stanom Garmin

Piatok: 11.00 – 12.30

Sobota: 11.00 – 12.00,  13.00 – 15.00

Tešíme sa na vás.

Čaká Vás tám práve toto 🙂

 

 

 

 

 

Zahlasuj v našej ankete o behu a zapoj sa do Garmin prieskumu v rámci Slovenska.

Aký si bežec? 

Prosím, vyber jednu odpoveď, ktorá ťa najlepšie charakterizuje: 

Používaš smart športové hodinky Garmin?

Ako to vidíš ty?

Prosím, označ najviac 3 odpovede: