S najnovšou aktualizáciou
ovládacích prvkov budete ešte viac obľubovať jazdu s vaším
zariadením Edge®. Začnite svoju jazdu rýchlejšie a nájdite tie
najlepšie trasy presne tam, kde chcete jazdiť. Cyklisti môžu aktualizovať svoje zariadenie Edge automaticky cez Wifi alebo pomocou aplikácie Garmin Express ™. Odporúčame aktualizáciu máp cez aplikáciu Garmin Express, aby ste získali najnovšie vylepšenia, najaktuálnejšie mapy a  údaje o obľúbenosti trás.


Prehľadnejšia mapa
Nové prehľadnejšie a kontrastné zobrazenie mapy optimalizované pre cyklistov. Nespevnené cesty alebo chodníky sú teraz viditeľné pri všetkých svetelných podmienkach.
Rýchlejší výpočet trasy
Výrazne rýchlejší výpočet navigačnej trasy, preto môžu cyklisti vyštartovať za niekoľko sekúnd. Už vypočítaná trasa sa uloží do pamäte a pri jej opakovaní je k dipozícii okamžite.
Rozšírené mapové dáta
Funkcia trendline™ predstavuje novú mapovú vrstvu zobrazujúcu obľúbenosť jednotlivých cyklistických trás, vyhodnocovanú podľa sledovania miliónov kilometrov trás odjazdených reálnymi cyklistami.  Priamo na mape vidíte najpopulárnejšie trasy vo vašom okolí rozdelené podľa ich typu a obľúbenosti.

Ako aktualizovať?
Pre automatickú aktualizáciu skontrolujte, či je vaše zariadene Edge spárované s aplikáciou Garmin Connect™ a je pripojené na Wi Fi ® . Prípadne si aktualizáciu spustite cez aplikáciu Garmin Express.

    

   

 

Zahlasuj v našej ankete o behu a zapoj sa do Garmin prieskumu v rámci Slovenska.

Aký si bežec? 

Prosím, vyber jednu odpoveď, ktorá ťa najlepšie charakterizuje: 

Používaš smart športové hodinky Garmin?

Ako to vidíš ty?

Prosím, označ najviac 3 odpovede: