S novým mesiacom prichádzajú aj nové výzvy a nové odznaky. Pozrime si, čo nás čaká v mesiaci júl.

Júlová Turistika (1.7. až 31.7.) Zažite mesiac dobrodružstiev v prírode. Vyrazte na jednu dlhú, alebo niekoľko kratších túr za krásami prírody. Na získanie odznaku v tejto výzve treba absolvovať aspoň 4 hodiny turistických aktivít.  Otvoriť výzvu v apke Connect TU .

 

Vykročte do júla (1.7. až 14.7) Vykročte do júla tou správnou nohou! Urobte za dva týždne 115 000 krokov a získajte nový odznak. Či kroky urobíte na záhrade, na kúpalisku alebo v kuchyni, je už na vás, hlavne majte na zápästí hodinky, ktoré ich zaznamenajú. Otvoriť výzvu v apke Connect TU .

 

 

Júlový bojovník (1.7. až 31.7.) Urobte si pohudu a čas na seba prostredníctvom Jogy. Zaznamenajte za tento mesiac päť hodín jogových aktivít. Otvoriť výzvu v apke Connect TU .

 

 

 

 

Júlový cyklistický výšľap (1.7. až 31.7.) Kopce sú vaše! Absolvujte tento mesiac stúpania v celkovom súčte 20 000 stôp (6096 metrov) počas cyklistických aktivít. Otvoriť výzvu v apke Connect TU .

 

 

 

 

Júlový výbeh (1.7. až 31.7.) Beh je váš každodenný chlebíček. Na získanie tohto odznaku odbehnite v júli celkovo 50 míľ (80,5 km). Otvoriť výzvu v apke Connect TU .

 

 

 

 

 

Júlový nárast svalovej hmoty (1.7. až 31.7.) Doma alebo vo fitku nazbierajte dohromady päť hodín aktivít Sila. Silový tréning je aj dôležitám doplnkom ostatných športov. Otvoriť výzvu v apke Connect TU .

 

 

 

 

Júl mesiac krokov (1.7. až 31.7.) Stanovte si denný limit 10 000 krokov alebo sa zamerajte na celový súčet 300 000 krokov za celý mesiac a odznak je váš. Otvoriť výzvu v apke Connect TU .

 

 

Nové výzvy pribúdajú neustále, nájdete ich samozrejme v apke Connect v položke „Výzvy“

Zahlasuj v našej ankete o behu a zapoj sa do Garmin prieskumu v rámci Slovenska.

Aký si bežec? 

Prosím, vyber jednu odpoveď, ktorá ťa najlepšie charakterizuje: 

Používaš smart športové hodinky Garmin?

Ako to vidíš ty?

Prosím, označ najviac 3 odpovede: