Už tento víkend, v sobotu 21. septembra, sa uskutoční najkrajší beh v roku – dm ženský beh. Na štart sa tento rok postaví 6000 dievčat a žien, ktoré spája láska k behu. Na podujatí nebude chýbať ani značka Garmin, ktorá spolu so ženskou bežeckou komunitou SHEruns pripravila v duchu svojej letnej kampane #whysheruns špeciálnu ženskú zónu.

Garmin X SHEruns na dm ženskom behu

Každá z nás má svoj dôvod, prečo si zaviaže tenisky a vybehne von. Nezáleží na tom, kto sme, čo robíme, koľko máme rokov, či ako rýchlo beháme. Dôležité je nájsť si čas a pravidelne robiť pre seba niečo dobré. Kampaň #whysheruns vznikla práve s cieľom zdôrazniť, že každá z nás má svoj unikátny dôvod, prečo behá – a že beh je skvelý spôsob, ako si vytvoriť priestor pre seba, vypnúť hlavu a venovať sa svojmu zdraviu.

Počas soboty vás pozývame navštíviť našu ženskú zónu Garmin X SHEruns, kde sa môžete inšpirovať príbehmi iných bežkýň, spraviť si fotku na pamiatku a napísať svoj dôvod, prečo beháte. Každá z vás, ktorá nám zanechá svoj odkaz, dostane tombolový lístok a šancu vyhrať skvelé ceny od Garminu.

Program :

  • 11:00 – 11:30: Stretnutie so špeciálnou hosťkou Nasťou Kuzminovou
  • 12:30 – 13:15: Diskusia na témy, ktoré zaujímajú každú bežkyňu:
    • 12:30 – 12:35: Predstavenie konceptu #whysheruns
    • 12:35 – 12:50: Ženský cyklus a jeho vplyv na tréning a športový výkon – Tatiana Izakovič (lekárka) + Martin Bušovský (Garmin)
    • 12:50 – 13:10: Silový tréning – prečo je dôležitý pre ženu-bežkyňu – Julka Shapiro a Lucie Urbaczková (trénerky SHEruns) + Martin Bušovský (Garmin)
  • 13:10: Žrebovanie tomboly

Zastavte sa za odborníkmi z Garminu

Garmin pozná potreby a výzvy, ktorým čelia ženy bežkyne. Preto prináša funkcie a zariadenia špeciálne navrhnuté pre ženy. Počas celej soboty sa môžete o nich dozvedieť viac – priamo v našej ženskej zóne. Príďte sa porozprávať, inšpirovať sa a získať odpovede na otázky, ktoré vás zaujímajú.

Nech už je váš dôvod, prečo beháte, akýkoľvek, dôležité je, že beh je tu pre vás. Pridajte sa k nám túto sobotu na dm ženskom behu a objavte spolu s nami svoju lásku k behu! Tešíme sa na vás!