Ak sa chystáš na Bikefest 2023 máme pre teba super správu! Môžeš vyhrať úplne nový bike computer Edge 540 SOLAR!!! A je to v celku jednoduché…

Update : Výhercom sa stal užívatel instagramového účtu bilec_vb . BLAHOŽELÁME !!!

 

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Vladimír Bilčík (@bilec_vb)

Podmienky:

  1. Príď na Bikefest 2023 do Kálnice a sprav si fotku s akýmkoľvek logom Garmin. Na beachflagu, na tvojom štartovnom balíčku, na našom stánku, alebo kľudne aj s nálepkou Garmin na čele ( máme v stánku 🙂 )
  2. Takúto foto daj na svoje soc. siete s označením nášho FB GARMIN.sk  alebo o Insta Garmin_sk  a hashtagom #chcemedge ( ak to bude príbeh, tak počítaj s tým, že keď vyprší, nevieme overiť tvoju účasť)
  3. Výhercu vyhlásime 11.6. na našich soc. sieťach a v tomto článku. Takže ak nás nesleduješ, nevieš či si vyhral..

NEZABUDNI SA ZASTAVIŤ V NAŠOM STANE, ABY SI VEDEL ČO JE NOVÉ V GARMINE. NAŠE ZARIADENIA SI MÔŽEŠ AJ POŽIČAŤ. (treba registráciu v zápožičkovom systéme bikefest)

Kompletné znenie podmienok nižšie

Súťaž vyhlasuje výhradný importér Garmin pre Slovensko, CONAN, s.r.o., Murgašova 18, 010 01 Žilina, IČO: 36 402 974

  • zapojením sa do súťaže automaticky súhlasíte s nasledovnými podmienkami
  • zapojiť sa môže každá osoba staršia ako 15 rokov s trvalým pobytom na území Slovenska. Každý účastník vstupuje do súťaže len pod jedným účtom na soc. sieťach (Instagram alebo Facebook ). Akákoľvek automaticky generovaná účasť a účasť pod viacerými účtami tej istej osoby nie je platná a bude zo súťaže automaticky vylúčená.
  • účastníci súťaže sa zapoja zdieľaním svojej fotografie loga Garmin n Bikefeste 2023 na soc. sieťach (Instagram) s označením ##chcemedge a označením nášho profilu  garmin_sk na Instagrame alebo Garmin Slovensko na Facebooku.
  • Potenciálni výhercovia budú vylosovaní spomedzi účastníkov, ktorí sa zapoja predpísaným spôsobom  do 11.6.2023 do 20:00.
  • Výhercovia budú oznámení príspevkom na soc. sieťach a v tomto článku s výzvou napísať svoje údaje na email marketing@garmin.sk. Výhercovia musia poskytnúť všetky potrebné údaje na odoslanie cien a možnosť potvrdiť , že vylosované príspevky sa nachádzajú na ich účtoch soc. sieti.
  • výhercovia súhlasia s poskytnutím svojich údajov na vyhodnotenie súťaže, administratívne účely organizátora a účely zaslania výhry.
  • Organizátor súťaže si vyhradzuje právo vyžrebovať náhradných výhercov ak nebudú splnené podmienky na odovzdanie cien (viď vyššie)
  • organizátor si vyhradzuje právo zrušiť, zmeniť alebo akokoľvek prispôsobiť podmienky, ak by bola súťaž ovplyvnená akýmkoľvek podvodom, vírusom alebo technickými problémami.
  • organizátor si vyhradzuje právo vylúčiť účastníkov bez upozornenia ak zistí akékoľvek automatické, macro, alebo inak naprogramované spôsoby účasti vrátane (ale nie obmedzene) spôsobov iných služieb slúžiacich na zapojenie sa do súťaží.

Zahlasuj v našej ankete o behu a zapoj sa do Garmin prieskumu v rámci Slovenska.

Aký si bežec? 

Prosím, vyber jednu odpoveď, ktorá ťa najlepšie charakterizuje: 

Používaš smart športové hodinky Garmin?

Ako to vidíš ty?

Prosím, označ najviac 3 odpovede: